210-3317603

0 μέχρι 10: Αριθμοί με την Πράσινη Πρίζα

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

12,95 €

Προσφορά: 11,66 € (-10%)

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και παιδιά Α Δημοτικού. Μαθαίνουμε τους αριθμούς 0 μέχρι 10, σύμβολα σύγκρισης, μαθηματικές έννοιες, "κόλπα" για να ξεχωρίζουμε σύμβολα (π.χ. "3" ή "ε", "6" ή "9").
Χρησιμοποιούμε μνημονικά σχήματα για να κεντρίσουμε τη μνήμη των παιδιών. Σε κάθε αριθμό κάνουμε επανάληψη τους αριθμούς που προηγήθηκαν. Έχουμε πολλές ασκήσεις του τύπου "ενώνω τις τελείες". Έτσι, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν τα σύμβολα, μαθαίνουν τη σειρά 0,1,2,...,10 και τις μαθηματικές έννοιες "ένα λιγότερο", "ένα περισσότερο".
Έχουμε ασκήσεις: μοτίβα, συμπληρώνω τα κενά, ενώνω τις τελείες, παιχνίδια σειροθέτησης, παιχνίδια αντιστοίχισης.
Δίνουμε πληροφορίες προς τους γονείς και εκπαιδευτικούς για την Πολυαισθητηριακή Μέθοδο Διδασκαλίας και προτείνουμε ιδέες για να παίξουμε με τα παιδιά.
Το βιβλίο έχει τέτοιες προδιαγραφές, ώστε να το κάνουν εύκολο στη χρήση και από παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία.

Περισσοτερες Οψεις

  • 0 μέχρι 10: Αριθμοί με την Πράσινη Πρίζα
Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και παιδιά Α Δημοτικού. Μαθαίνουμε τους αριθμούς 0 μέχρι 10, σύμβολα σύγκρισης, μαθηματικές έννοιες, "κόλπα" για να ξεχωρίζουμε σύμβολα (π.χ. "3" ή "ε", "6" ή "9"). Χρησιμοποιούμε μνημονικά σχήματα για να κεντρίσουμε τη μνήμη των παιδιών. Σε κάθε αριθμό κάνουμε επανάληψη τους αριθμούς που προηγήθηκαν. Έχουμε πολλές ασκήσεις του τύπου "ενώνω τις τελείες". Έτσι, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν τα σύμβολα, μαθαίνουν τη σειρά 0,1,2,...,10 και τις μαθηματικές έννοιες "ένα λιγότερο", "ένα περισσότερο". Έχουμε ασκήσεις: μοτίβα, συμπληρώνω τα κενά, ενώνω τις τελείες, παιχνίδια σειροθέτησης, παιχνίδια αντιστοίχισης. Δίνουμε πληροφορίες προς τους γονείς και εκπαιδευτικούς για την Πολυαισθητηριακή Μέθοδο Διδασκαλίας και προτείνουμε ιδέες για να παίξουμε με τα παιδιά. Το βιβλίο έχει τέτοιες προδιαγραφές, ώστε να το κάνουν εύκολο στη χρήση και από παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία.
ISBN 9789963953769
Τιμή 12,95 €
Συγγραφέας Κυριακίδου - Χριστοφίδου, Αθηνά
Εκδότης Πράσινη πρίζα
Αριθμός Σελίδων 90
χρονολογία έκδοσης 2013

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.