210-3317603

Ο μύθος της δίαιτας και το ορθομοριακό αδυνάτισμα

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

15,28 €

Προσφορά: 13,75 € (-10%)

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο καταφεύγουν σε περισσότερο ή λιγότερο εξαντλητικές δίαιτες για να χάσουν βάρος. Όλοι, σχεδόν μόλις σταματήσουν το εκάστοτε διαιτητικό πρόγραμμα, καταλήγουν με περισσότερα κιλά από πριν. Οι δίαιτες όχι μόνο δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά, όπως έχει αποδειχθεί, είναι και επικίνδυνες για την υγεία μας.
Το ορθομοριακό αδυνάτισμα, μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
Πρόκειται για ένα επαναστατικό πρόγραμμα λιποδιάλυσης που έχει ως στόχο την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας των κυττάρων για να επανέλθει το βάρος στα ιδανικά επίπεδα χωρίς δίαιτα. Ο έλεγχος του βάρους δεν είναι ζήτημα θερμίδων αλλά ζήτημα ισορροπίας της κυτταρικής ενέργειας. Η ισορροπία αυτή εξαρτάται από την ύπαρξη ορθών μορίων -θρεπτικών συστατικών- στον οργανισμό και από την ικανότητά του για αποτοξίνωση.
Το ορθομοριακό αδυνάτισμα συμβάλλει:
- στην απόκτηση και διατήρηση του ιδανικού βάρους
- στη μείωση του καθημερινού άγχους
- στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος
- στην εξαφάνιση παθολογικών συμπτωμάτων, όπως χρόνια κούραση, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, πόνοι αρθρώσεων, κ.ά.
- στην εξασφάλιση μεγαλύτερης ενέργειας και ευεξίας.

Περισσοτερες Οψεις

  • Ο μύθος της δίαιτας και το ορθομοριακό αδυνάτισμα
Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο καταφεύγουν σε περισσότερο ή λιγότερο εξαντλητικές δίαιτες για να χάσουν βάρος. Όλοι, σχεδόν μόλις σταματήσουν το εκάστοτε διαιτητικό πρόγραμμα, καταλήγουν με περισσότερα κιλά από πριν. Οι δίαιτες όχι μόνο δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά, όπως έχει αποδειχθεί, είναι και επικίνδυνες για την υγεία μας. Το ορθομοριακό αδυνάτισμα, μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Πρόκειται για ένα επαναστατικό πρόγραμμα λιποδιάλυσης που έχει ως στόχο την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας των κυττάρων για να επανέλθει το βάρος στα ιδανικά επίπεδα χωρίς δίαιτα. Ο έλεγχος του βάρους δεν είναι ζήτημα θερμίδων αλλά ζήτημα ισορροπίας της κυτταρικής ενέργειας. Η ισορροπία αυτή εξαρτάται από την ύπαρξη ορθών μορίων -θρεπτικών συστατικών- στον οργανισμό και από την ικανότητά του για αποτοξίνωση. Το ορθομοριακό αδυνάτισμα συμβάλλει: - στην απόκτηση και διατήρηση του ιδανικού βάρους - στη μείωση του καθημερινού άγχους - στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος - στην εξαφάνιση παθολογικών συμπτωμάτων, όπως χρόνια κούραση, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, πόνοι αρθρώσεων, κ.ά. - στην εξασφάλιση μεγαλύτερης ενέργειας και ευεξίας.
ISBN 9789600424911
Τιμή 15,28 €
Συγγραφέας ΜΗΝΟΥΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκδότης Κέδρος
Αριθμός Σελίδων 238
χρονολογία έκδοσης 2004

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.