210-3317603

Η Αφροδίτη φλέγεται, Ο Άρης παγώνει

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

15,00 €

Προσφορά: 13,50 € (-10%)

«Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες και πώς να τις κατανοήσουμε»

Ο συγγραφέας Τζον Γκρέι μοιράζεται μαζί μας βασικά συστατικά της ευεξίας, της ευτυχίας και του διαρκούς πάθους, αποκαλύπτοντας τα κλειδιά για φυσική υγεία και διαρκή ενεργητικότητα. Το βιβλίο Η Αφροδίτη Φλέγεται, ο Άρης Παγώνει μας προσφέρει ανατρεπτικές πληροφορίες διδάσκοντάς μας:
• Τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο το κάθε φύλο διαχειρίζεται το στρες.
• Τη διαδικασία μέσα από την οποία το στρες βλάπτει την υγεία μας και περιπλέκει την ικανότητά μας να σχετιζόμαστε με άλλους.
• Πώς η ορμονική ισορροπία, η καλή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής όχι μόνο βελτιώνουν τις σχέσεις μας, αλλά μας δίνουν τη δύναμη και την ενεργητικότητα να διαχειριστούμε τις δυσκολίες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Περισσοτερες Οψεις

  • Η Αφροδίτη φλέγεται, Ο Άρης παγώνει
«Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες και πώς να τις κατανοήσουμε» Ο συγγραφέας Τζον Γκρέι μοιράζεται μαζί μας βασικά συστατικά της ευεξίας, της ευτυχίας και του διαρκούς πάθους, αποκαλύπτοντας τα κλειδιά για φυσική υγεία και διαρκή ενεργητικότητα. Το βιβλίο Η Αφροδίτη Φλέγεται, ο Άρης Παγώνει μας προσφέρει ανατρεπτικές πληροφορίες διδάσκοντάς μας: • Τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο το κάθε φύλο διαχειρίζεται το στρες. • Τη διαδικασία μέσα από την οποία το στρες βλάπτει την υγεία μας και περιπλέκει την ικανότητά μας να σχετιζόμαστε με άλλους. • Πώς η ορμονική ισορροπία, η καλή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής όχι μόνο βελτιώνουν τις σχέσεις μας, αλλά μας δίνουν τη δύναμη και την ενεργητικότητα να διαχειριστούμε τις δυσκολίες του σύγχρονου τρόπου ζωής.
ISBN 9786180200829
Τιμή 15,00 €
Συγγραφέας Τζον Γκρέι Μεταφραστής: Σοφία Ανδρεοπούλου
Εκδότης Μίνωας
Αριθμός Σελίδων Όχι
χρονολογία έκδοσης 2014

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.