210-3317603

Το κουτί της Πανδώρας

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

18,25 €

Προσφορά: 16,43 € (-10%)

Σήμερα η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα κοινωνικά φαινόμενα τα οποία επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητα της οικογένειας. Η μεταβολή των αξιών, οι νέοι συμπληρωματικοί ρόλοι των συζύγων, η μείωση των γάμων και των γεννήσεων και η αθρόα εισαγωγή οικονομικών μεταναστών είναι βέβαιο ότι θα διαμορφώσουν ένα εντελώς διαφορετικό οικογενειακό μοντέλο κατά την επόμενη δεκαετία. [...]
Τα άρθρα που περιλαμβάνονται σε αυτό τον τόμο έχουν γραφεί από αξιόλουγους κοινωνικούς επιστήμονες με ειδικότητα στα ζητήματα της σύγχρονης οικογένειας και της οικογένειας σε κρίση σε πολλαπλά επίπεδα (κοινωνιοψυχολογικό, εκπαιδευτικό, νομικό, κοινωνιολογικό), και αποσκοπούν να βοηθήσουν τον αναγνώστη, φοιτητή ή ερευνητή να γνωρίσει σφαιρικά -μέσα από θεωρητικά και ερευνητικά δεδομένα- τη διαπολιτισμική διάσταση της οικογένειας σήμερα.

Περισσοτερες Οψεις

  • Το κουτί της Πανδώρας
Σήμερα η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα κοινωνικά φαινόμενα τα οποία επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητα της οικογένειας. Η μεταβολή των αξιών, οι νέοι συμπληρωματικοί ρόλοι των συζύγων, η μείωση των γάμων και των γεννήσεων και η αθρόα εισαγωγή οικονομικών μεταναστών είναι βέβαιο ότι θα διαμορφώσουν ένα εντελώς διαφορετικό οικογενειακό μοντέλο κατά την επόμενη δεκαετία. [...] Τα άρθρα που περιλαμβάνονται σε αυτό τον τόμο έχουν γραφεί από αξιόλουγους κοινωνικούς επιστήμονες με ειδικότητα στα ζητήματα της σύγχρονης οικογένειας και της οικογένειας σε κρίση σε πολλαπλά επίπεδα (κοινωνιοψυχολογικό, εκπαιδευτικό, νομικό, κοινωνιολογικό), και αποσκοπούν να βοηθήσουν τον αναγνώστη, φοιτητή ή ερευνητή να γνωρίσει σφαιρικά -μέσα από θεωρητικά και ερευνητικά δεδομένα- τη διαπολιτισμική διάσταση της οικογένειας σήμερα.
ISBN 9789604063505
Τιμή 18,25 €
Συγγραφέας ΡΗΓΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
Εκδότης Ελληνικά Γράμματα
Αριθμός Σελίδων 299
χρονολογία έκδοσης 2003

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.