210-3317603

Υπάρχει ο άντρας της ζωής μου; 7 βασικές παγίδες στην επιλογή συντρόφου και πώς να τις αποφύγετε

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

13,24 €

Προσφορά: 11,92 € (-10%)

Σύντροφος!
Μια λέξη μαγική που πάνω της εναποθέσαμε πολλές επιθυμίες, ανάγκες, ελπίδες, αναμονές.
Σύντροφος!
Τον λατρέψαμε, τον μισήσαμε, τον αναθεματίσαμε, τον κοροϊδέψαμε, τον αγαπήσαμε, τον ερωτευθήκαμε. Μπορούμε αλήθεια να διαλέξουμε "σωστά" το σύντροφό μας; Υπάρχει ο "ιδανικός" άντρας;
Υπάρχει "ο άντρας της ζωής μου";
Η συντροφική σχέση έχει σημαντική συμβολή στην ευτυχία μας και είναι πολύτιμη για να καθορίζεται από απεγνωσμένη ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή.
Όλοι θέλουμε να αρέσουμε, να αναγνωρίζουν την αξία μας και να μας επιβραβεύουν. Αυτό όμως ας έρχεται σαν αποτέλεσμα των πράξεών μας και όχι σαν αυτοσκοπός, σαν στόχος ή κίνητρο.
Θεωρητικά όλες μας ψάχνουμε τον σωστό, τον ιδανικό. Όμως συχνά έχουμε θολό και μπερδεμένο τι σημαίνει για εμάς συντροφικότητα και δεν ξέρουμε τι ακριβώς περιμένουμε από αυτήν.
Σε αυτό το βιβλίο θα αναφερθώ στις συνηθέστερες παγίδες που κυριαρχούν στη ζωή μας και μας στερούν την ισορροπία, τη ζωντάνια, τη χαρά και την ευτυχία που δικαιούμαστε με το σύντροφό μας.
Μαζί θα βρούμε τα αδύναμα σημεία στις σχέσεις και θα ανακαλύψουμε πώς καθεμία μας είναι τόσο μοναδική, ώστε να της ταιριάζει ένας εξίσου μοναδικός άντρας στη ζωή της.

Περισσοτερες Οψεις

  • Υπάρχει ο άντρας της ζωής μου; 7 βασικές παγίδες στην επιλογή συντρόφου και πώς να τις αποφύγετε
Σύντροφος! Μια λέξη μαγική που πάνω της εναποθέσαμε πολλές επιθυμίες, ανάγκες, ελπίδες, αναμονές. Σύντροφος! Τον λατρέψαμε, τον μισήσαμε, τον αναθεματίσαμε, τον κοροϊδέψαμε, τον αγαπήσαμε, τον ερωτευθήκαμε. Μπορούμε αλήθεια να διαλέξουμε "σωστά" το σύντροφό μας; Υπάρχει ο "ιδανικός" άντρας; Υπάρχει "ο άντρας της ζωής μου"; Η συντροφική σχέση έχει σημαντική συμβολή στην ευτυχία μας και είναι πολύτιμη για να καθορίζεται από απεγνωσμένη ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή. Όλοι θέλουμε να αρέσουμε, να αναγνωρίζουν την αξία μας και να μας επιβραβεύουν. Αυτό όμως ας έρχεται σαν αποτέλεσμα των πράξεών μας και όχι σαν αυτοσκοπός, σαν στόχος ή κίνητρο. Θεωρητικά όλες μας ψάχνουμε τον σωστό, τον ιδανικό. Όμως συχνά έχουμε θολό και μπερδεμένο τι σημαίνει για εμάς συντροφικότητα και δεν ξέρουμε τι ακριβώς περιμένουμε από αυτήν. Σε αυτό το βιβλίο θα αναφερθώ στις συνηθέστερες παγίδες που κυριαρχούν στη ζωή μας και μας στερούν την ισορροπία, τη ζωντάνια, τη χαρά και την ευτυχία που δικαιούμαστε με το σύντροφό μας. Μαζί θα βρούμε τα αδύναμα σημεία στις σχέσεις και θα ανακαλύψουμε πώς καθεμία μας είναι τόσο μοναδική, ώστε να της ταιριάζει ένας εξίσου μοναδικός άντρας στη ζωή της.
ISBN 9789604170586
Τιμή 13,24 €
Συγγραφέας ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ, ΚΙΚΗ
Εκδότης Εμπειρία Εκδοτική
Αριθμός Σελίδων 192
χρονολογία έκδοσης 2004

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.