210-3317603

Γαλλική ζωγραφική Από το 16ο έως τον 20ό αιώνα

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

9,90 €

Προσφορά: 8,91 € (-10%)

Ο μαγικός κόσμος της έκφρασης σε όλες τις εκφάνσεις του: Τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά ρεύματα, οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες και τα πιο χαρακτηριστικά έργα τους σε μια θεματική σειρά μικρών βιβλίων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη! Συγκονιστικά ελκυστική εικονογράφηση και επεξηγηματικά κείμενα συνθέτουν ένα σύγχρονο πανόραμα της τέχνης!

Στην ίδια σειρά μπορείτε να βρείτε τους εξής τίτλους: Γλυπτική, εικόνες, λουλούδια, ιμπρεσσιονισμός, εικονογραφημένα χειρόγραφα, πορτρέτα της παρθένου, νεκρή φύση, ολλανδική ζωγραφική, γαλλική ζωγραφική, ναιφ τέχνη

Περισσοτερες Οψεις

  • Γαλλική ζωγραφική Από το 16ο έως τον 20ό αιώνα
Ο μαγικός κόσμος της έκφρασης σε όλες τις εκφάνσεις του: Τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά ρεύματα, οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες και τα πιο χαρακτηριστικά έργα τους σε μια θεματική σειρά μικρών βιβλίων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη! Συγκονιστικά ελκυστική εικονογράφηση και επεξηγηματικά κείμενα συνθέτουν ένα σύγχρονο πανόραμα της τέχνης! Στην ίδια σειρά μπορείτε να βρείτε τους εξής τίτλους: Γλυπτική, εικόνες, λουλούδια, ιμπρεσσιονισμός, εικονογραφημένα χειρόγραφα, πορτρέτα της παρθένου, νεκρή φύση, ολλανδική ζωγραφική, γαλλική ζωγραφική, ναιφ τέχνη Περιεχόμενα: - Με τη σφραγίδα της θρησκευτικής πίστης: μυθολογία και λογοτεχνία - Τα ιστορικά γεγονότα - Οι μάχες - Πρόσωπα και χαρακτήρες - Η καθημερινή ζωή - Σκηνές αβρότητας και κοσμική ζωή - Οι εσωτερικοί χώροι - Η αναπαράσταση της φύσης - Η διάλεκτος των αντικειμένων - Πίνακες με ζώα - Ο εξωτισμός - Το γυμνό - Οι αλληγορίες - Κατάλογος των καλλιτεχνών που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο.
ISBN 9789602001301
Τιμή 9,90 €
Συγγραφέας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΥΗ
Εκδότης Ελευθερουδάκης
Αριθμός Σελίδων 255
χρονολογία έκδοσης Όχι

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.