210-3317603

Φυσική Α΄ λυκείου

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

14,27 €

Προσφορά: 12,84 € (-10%)

Θα είναι ευχής έργο αν το βιβλίο αυτό βοηθήσει εσάς τους μαθητές να βρείτε δρόμο επικοινωνίας με τη Φυσική, όχι μόνο ως ένα ακόμα μάθημα της Α΄ Λυκείου αλλά με την Φυσική ως ένα ακόμη απαραίτητο εργαλείο για να κατανοήσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Όπως στη Φυσική, έτσι και στην κοινωνία, σε κάθε "δράση" αναπτύσσεται μια ίση "αντίδραση", τα σώματα, όπως και οι άνθρωποι, αντιστέκονται σε κάθε τι που χαλάει την ηρεμία τους, σε κάθε τι νέο.
Όπως στην Φυσική, έτσι και στην κοινωνία, υπάρχουν "αξίες" που διατηρούνται. Αναζητήστε τες.
Κρατήστε την "αρχική σας ταχύτητα" και αφήστε την "κεντρομόλο δύναμη" της ζωής να σας περιστρέψει γύρω από υψηλά ιδανικά, προσέχοντας ώστε το νήμα που παίζει τον ρόλο της κεντρομόλου να μη φτάσει στο όριο "θραύσης".
Καλή δύναμη σ' ότι διαλέξετε, αλλά να θυμάστε πάντα ότι η Φυσική σας περιμένει, αν χρειαστεί, να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε κάτι που έχετε ήδη μέσα σας, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.
(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσοτερες Οψεις

  • Φυσική Α΄ λυκείου
Θα είναι ευχής έργο αν το βιβλίο αυτό βοηθήσει εσάς τους μαθητές να βρείτε δρόμο επικοινωνίας με τη Φυσική, όχι μόνο ως ένα ακόμα μάθημα της Α΄ Λυκείου αλλά με την Φυσική ως ένα ακόμη απαραίτητο εργαλείο για να κατανοήσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Όπως στη Φυσική, έτσι και στην κοινωνία, σε κάθε "δράση" αναπτύσσεται μια ίση "αντίδραση", τα σώματα, όπως και οι άνθρωποι, αντιστέκονται σε κάθε τι που χαλάει την ηρεμία τους, σε κάθε τι νέο. Όπως στην Φυσική, έτσι και στην κοινωνία, υπάρχουν "αξίες" που διατηρούνται. Αναζητήστε τες. Κρατήστε την "αρχική σας ταχύτητα" και αφήστε την "κεντρομόλο δύναμη" της ζωής να σας περιστρέψει γύρω από υψηλά ιδανικά, προσέχοντας ώστε το νήμα που παίζει τον ρόλο της κεντρομόλου να μη φτάσει στο όριο "θραύσης". Καλή δύναμη σ' ότι διαλέξετε, αλλά να θυμάστε πάντα ότι η Φυσική σας περιμένει, αν χρειαστεί, να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε κάτι που έχετε ήδη μέσα σας, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
ISBN 9789601412627
Τιμή 14,27 €
Συγγραφέας ΚΥΡΓΙΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ Ε.
Εκδότης Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Αριθμός Σελίδων 311
χρονολογία έκδοσης 2006

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.