210-3317603

Φυσική Α΄ λυκείου

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

14,27 €

Προσφορά: 12,84 € (-10%)

Τα λίγα λόγια που ακολουθούν θέλουν να προλάβουν κάποιους φόβους που ξυπνούν, καθώς ανοίγεις ένα ακόμα, άγνωστο βοήθημα φυσικής.
Έχεις ήδη τη συναίσθηση των απαιτήσεων του σύγχρονου κόσμου. Το βιώνεις στο σχολείο σου καθημερινά. Σε αυτές τις απαιτήσεις θα έπρεπε να απαντήσεις έξυπνα με την ορμή και την ευφυΐα της ηλικίας σου. Ο σύγχρονος κόσμος σε χρειάζεται.
Η φυσική, τα τελευταία χρόνια, είναι βασικό εφόδιο στην περιπλάνησή σου στον κόσμο. Ασκεί τη σκέψη σου και της χαρίζει αφαίρεση και κομψότητα ενώ σε εξοικειώνει με τη γλώσσα της τεχνολογίας.
Αν η ψυχή σου νιώθει ότι ανήκει στη σφαίρα της ποίησης και του στοχασμού, έχεις ν' ανακαλύψεις πολλή ομορφιά στη γλώσσα της φύσης. Θα σε βοηθήσει η ανθρώπινη σοφία που συσσωρεύτηκε τους τελευταίους αιώνες από τους σιωπηλούς εργάτες της επιστήμης. Ήταν κι αυτοί ποιητές.
Κάθε είδος ποίησης έχει ρυθμούς, αισθητική, κανόνες. Μη φοβάσαι να περιπλανηθείς.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσοτερες Οψεις

  • Φυσική Α΄ λυκείου
Τα λίγα λόγια που ακολουθούν θέλουν να προλάβουν κάποιους φόβους που ξυπνούν, καθώς ανοίγεις ένα ακόμα, άγνωστο βοήθημα φυσικής. Έχεις ήδη τη συναίσθηση των απαιτήσεων του σύγχρονου κόσμου. Το βιώνεις στο σχολείο σου καθημερινά. Σε αυτές τις απαιτήσεις θα έπρεπε να απαντήσεις έξυπνα με την ορμή και την ευφυΐα της ηλικίας σου. Ο σύγχρονος κόσμος σε χρειάζεται. Η φυσική, τα τελευταία χρόνια, είναι βασικό εφόδιο στην περιπλάνησή σου στον κόσμο. Ασκεί τη σκέψη σου και της χαρίζει αφαίρεση και κομψότητα ενώ σε εξοικειώνει με τη γλώσσα της τεχνολογίας. Αν η ψυχή σου νιώθει ότι ανήκει στη σφαίρα της ποίησης και του στοχασμού, έχεις ν' ανακαλύψεις πολλή ομορφιά στη γλώσσα της φύσης. Θα σε βοηθήσει η ανθρώπινη σοφία που συσσωρεύτηκε τους τελευταίους αιώνες από τους σιωπηλούς εργάτες της επιστήμης. Ήταν κι αυτοί ποιητές. Κάθε είδος ποίησης έχει ρυθμούς, αισθητική, κανόνες. Μη φοβάσαι να περιπλανηθείς. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN 9789601412658
Τιμή 14,27 €
Συγγραφέας ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδότης Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Αριθμός Σελίδων 408
χρονολογία έκδοσης 2006

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.