210-3317603

Τετράδιο πρώτης γραφής για την Α΄ δημοτικού

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

4,58 €

Προσφορά: 4,12 € (-10%)

Το "Tετράδιο πρώτης γραφής" απευθύνεται στους μαθητές της Α' τάξης του δημοτικού και έχει στόχο να τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους να μάθουν να γράφουν σωστά. Ακολουθεί τη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου.
Κάθε μάθημα περιλαμβάνει:
-το γράμμα που διδάσκεται, κεφαλαίο και πεζό
-την πρόταση του "Γράφω και μαθαίνω" του σχολικού βιβλίου
-μια συμπληρωματική πρόταση που περιέχει καινούριο γράμμα.
Η συμπληρωματική πρόταση αποτελεί επίσης μια εποικοδομητική εξάσκηση στην ανάγνωση και συνοδεύεται από εικόνες που δίνουν στο μαθητή τη δυνατότητα να τις συνδυάσει με τις καινούριες λέξεις.
Το "Τετράδιο πρώτης γραφής" εξυπηρετεί και τους δασκάλους, αφού χρησιμοποιώντας το εξοικονομούν χρόνο από την καθημερινή τους εργασία για άλλες παιδαγωγικές δραστηριότητες.

Περισσοτερες Οψεις

  • Τετράδιο πρώτης γραφής για την Α΄ δημοτικού
Το "Tετράδιο πρώτης γραφής" απευθύνεται στους μαθητές της Α' τάξης του δημοτικού και έχει στόχο να τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους να μάθουν να γράφουν σωστά. Ακολουθεί τη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει: -το γράμμα που διδάσκεται, κεφαλαίο και πεζό -την πρόταση του "Γράφω και μαθαίνω" του σχολικού βιβλίου -μια συμπληρωματική πρόταση που περιέχει καινούριο γράμμα. Η συμπληρωματική πρόταση αποτελεί επίσης μια εποικοδομητική εξάσκηση στην ανάγνωση και συνοδεύεται από εικόνες που δίνουν στο μαθητή τη δυνατότητα να τις συνδυάσει με τις καινούριες λέξεις. Το "Τετράδιο πρώτης γραφής" εξυπηρετεί και τους δασκάλους, αφού χρησιμοποιώντας το εξοικονομούν χρόνο από την καθημερινή τους εργασία για άλλες παιδαγωγικές δραστηριότητες.
ISBN 9789604550340
Τιμή 4,58 €
Συγγραφέας ΚΟΛΕΤΑ, ΕΥΓΕΝΙΑ
Εκδότης Μεταίχμιο
Αριθμός Σελίδων 79
χρονολογία έκδοσης 2006

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.