210-3317603

Φυσική Γ΄ γενικού λυκείου

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

20,28 €

Προσφορά: 18,25 € (-10%)

Τα 2 κεφάλαια του βιβλίου είναι χωρισμένα σε 10 ενότητες. Κάθε ενότητα αποτελείται από τα εξής μέρη:

- Θεωρία και επεκτάσεις θεωρίας
Αναπτύσσεται αναλυτικά η θεωρία της ενότητας υπερκαλύπτοντας το σχολικό βιβλίο
- Εμβαθύνοντας στη θεωρία
Απαντημένες ερωτήσεις εμβάθυνσης στη θεωρία
- Απάντησε σε ερωτήσεις
Ένας μεγάλος αριθμός ερωτήσεων όλων των τύπων για απάντηση
- Βασικά "κλειδιά" (με παραδείγματα)
Λυμένα παραδείγματα - κλειδιά για την περαιτέρω μελέτη της ύλης της ενότητας. Καθένα από αυτά έχει συγκεκριμένο διδακτικό στόχο (που τονίζεται δίπλα)
- Λύσε ασκήσεις σε πρώτο επίπεδο
ή "ξεκλειδώνοντας" με τα βασικά κλειδιά. Παραδείγματα για λύση, παρόμοια με τα λυμένα, για την εμπέδωση μέσω της εξάσκησης
- Και άλλα λυμένα παραδείγματα σε δεύτερο επίπεδο
Ένα μεγάλο πλήθος λυμένων συνδυαστικών και πρωτότυπων παραδειγμάτων
- Λύσε και άλλες ασκήσεις σε δεύτερο επίπεδο
Ένα μεγάλο πλήθος ασκήσεων και προβλημάτων προς λύση
- "Πνεύμα" Πανελληνίων
Παρατίθενται προς λύση όλα τα θέματα που έχουν τεθεί στις Πανελλήνιες εξετάσεις από τη συγκεκριμένη ύλη της κάθε ενότητας (ημερήσιου λυκείου, εσπερινού λυκείου, αποδήμων, επαναληπτικές ημερήσιου και εσπερινού λυκείου). Στο τελευταίο τμήμα του βιβλίου βέβαια υπάρχουν και οι αναλυτικές λύσεις αυτών των θεμάτων ανά ενότητα.

Περισσοτερες Οψεις

  • Φυσική Γ΄ γενικού λυκείου
Τα 2 κεφάλαια του βιβλίου είναι χωρισμένα σε 10 ενότητες. Κάθε ενότητα αποτελείται από τα εξής μέρη: - Θεωρία και επεκτάσεις θεωρίας Αναπτύσσεται αναλυτικά η θεωρία της ενότητας υπερκαλύπτοντας το σχολικό βιβλίο - Εμβαθύνοντας στη θεωρία Απαντημένες ερωτήσεις εμβάθυνσης στη θεωρία - Απάντησε σε ερωτήσεις Ένας μεγάλος αριθμός ερωτήσεων όλων των τύπων για απάντηση - Βασικά "κλειδιά" (με παραδείγματα) Λυμένα παραδείγματα - κλειδιά για την περαιτέρω μελέτη της ύλης της ενότητας. Καθένα από αυτά έχει συγκεκριμένο διδακτικό στόχο (που τονίζεται δίπλα) - Λύσε ασκήσεις σε πρώτο επίπεδο ή "ξεκλειδώνοντας" με τα βασικά κλειδιά. Παραδείγματα για λύση, παρόμοια με τα λυμένα, για την εμπέδωση μέσω της εξάσκησης - Και άλλα λυμένα παραδείγματα σε δεύτερο επίπεδο Ένα μεγάλο πλήθος λυμένων συνδυαστικών και πρωτότυπων παραδειγμάτων - Λύσε και άλλες ασκήσεις σε δεύτερο επίπεδο Ένα μεγάλο πλήθος ασκήσεων και προβλημάτων προς λύση - "Πνεύμα" Πανελληνίων Παρατίθενται προς λύση όλα τα θέματα που έχουν τεθεί στις Πανελλήνιες εξετάσεις από τη συγκεκριμένη ύλη της κάθε ενότητας (ημερήσιου λυκείου, εσπερινού λυκείου, αποδήμων, επαναληπτικές ημερήσιου και εσπερινού λυκείου). Στο τελευταίο τμήμα του βιβλίου βέβαια υπάρχουν και οι αναλυτικές λύσεις αυτών των θεμάτων ανά ενότητα.
ISBN 9789601631295
Τιμή 20,28 €
Συγγραφέας ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Εκδότης Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Σελίδων 650
χρονολογία έκδοσης 2009

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.