210-3317603

Μαθαίνω την προπαίδεια Ασκήσεις και προβλήματα ενισχυτικής διδασκαλίας: Για μαθητές και εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

21,31 €

Προσφορά: 19,18 € (-10%)

Η προπαίδεια αποτελεί για όλους σχεδόν τους μαθητές του δημοτικού σχολείου, και κυρίως των μικρών τάξεων, το μεγάλο αγκάθι στο μάθημα της Αριθμητικής.
Με το βοήθημα αυτό πιστεύουμε ότι ξεπερνούμε τη δυσκολία αυτή και δίνουμε σ' όλους τους μαθητές τη δυνατότητα να μάθουν εύκολα, γρήγορα και σωστά την προπαίδεια και να τη διατηρήσουν για πάντα στη μνήμη τους.
Σίγουρα, η προπαίδεια μπορεί να γίνει τώρα κτήμα όλων των μαθητών. Σ' αυτό τους βοηθά η μεθοδική και ελκυστική δομή του βιβλίου, και η πληθώρα των ασκήσεων και των προβλημάτων που συνοδεύουν κάθε μάθημα.
Με τα δεδομένα αυτά οι μαθητές επιδίδονται πρόθυμα στην εκμάθηση της προπαίδειας, θεωρώντας την ως ένα παιγνίδι. Έτσι, κατανοούν πλήρως τους μηχανισμούς της, για να μπορούν να λύνουν μετά εύκολα κάθε πρόβλημα πολλαπλασιασμού.

Περισσοτερες Οψεις

  • Μαθαίνω την προπαίδεια Ασκήσεις και προβλήματα ενισχυτικής διδασκαλίας: Για μαθητές και εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου
Η προπαίδεια αποτελεί για όλους σχεδόν τους μαθητές του δημοτικού σχολείου, και κυρίως των μικρών τάξεων, το μεγάλο αγκάθι στο μάθημα της Αριθμητικής. Με το βοήθημα αυτό πιστεύουμε ότι ξεπερνούμε τη δυσκολία αυτή και δίνουμε σ' όλους τους μαθητές τη δυνατότητα να μάθουν εύκολα, γρήγορα και σωστά την προπαίδεια και να τη διατηρήσουν για πάντα στη μνήμη τους. Σίγουρα, η προπαίδεια μπορεί να γίνει τώρα κτήμα όλων των μαθητών. Σ' αυτό τους βοηθά η μεθοδική και ελκυστική δομή του βιβλίου, και η πληθώρα των ασκήσεων και των προβλημάτων που συνοδεύουν κάθε μάθημα. Με τα δεδομένα αυτά οι μαθητές επιδίδονται πρόθυμα στην εκμάθηση της προπαίδειας, θεωρώντας την ως ένα παιγνίδι. Έτσι, κατανοούν πλήρως τους μηχανισμούς της, για να μπορούν να λύνουν μετά εύκολα κάθε πρόβλημα πολλαπλασιασμού.
ISBN 9789602994481
Τιμή 21,31 €
Συγγραφέας ΠΕΡΙΣΥΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ
Εκδότης Σμυρνιωτάκη
Αριθμός Σελίδων 295
χρονολογία έκδοσης 2004

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.