210-3317603

Διγενής Ακρίτας

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

12,78 €

Προσφορά: 11,50 € (-10%)

Στη μεγάλη ελληνική αυτοκρατορία του Μεσαίωνα, το Βυζάντιο, ο πολιτισμός και οι επιστήμες είχαν εξελιχθεί περισσότερο απ' ότι στη Δύση. Οι κίνδυνοι όμως που παραμόνευαν ήταν πολλοί. Ο Αύγουστος Νικηφόρος Φωκάς βρέθηκε σε απόγνωση.
Τότε η θρυλική Μαξιμώ, βασίλισσα των Αμαζόνων, του είπε: "Μόνο ένας άντρας σ' όλη την αυτοκρατορία μπορεί να σε βοηθήσει! Τ' όνομα του, Βασίλειος Διγενής Ακρίτας"!

Γνώρισε μες από τις σελίδες αυτού του βιβλίου:
- την ευαίσθητη αρχοντοπούλα Λιογέννητη
- τη λεοντόκαρδη βασίλισσα των Αμαζόνων, Μαξιμώ
- τον ατρόμητο φύλακα των συνόρων, Διγενή Ακρίτα και όλα τα επικά κατορθώματά του!

Περισσοτερες Οψεις

  • Διγενής Ακρίτας
Στη μεγάλη ελληνική αυτοκρατορία του Μεσαίωνα, το Βυζάντιο, ο πολιτισμός και οι επιστήμες είχαν εξελιχθεί περισσότερο απ' ότι στη Δύση. Οι κίνδυνοι όμως που παραμόνευαν ήταν πολλοί. Ο Αύγουστος Νικηφόρος Φωκάς βρέθηκε σε απόγνωση. Τότε η θρυλική Μαξιμώ, βασίλισσα των Αμαζόνων, του είπε: "Μόνο ένας άντρας σ' όλη την αυτοκρατορία μπορεί να σε βοηθήσει! Τ' όνομα του, Βασίλειος Διγενής Ακρίτας"! Γνώρισε μες από τις σελίδες αυτού του βιβλίου: - την ευαίσθητη αρχοντοπούλα Λιογέννητη - τη λεοντόκαρδη βασίλισσα των Αμαζόνων, Μαξιμώ - τον ατρόμητο φύλακα των συνόρων, Διγενή Ακρίτα και όλα τα επικά κατορθώματά του!
ISBN 9789609263009
Τιμή 12,78 €
Συγγραφέας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΗΣΑ ΑΣ Ι.
Εκδότης Ελληνική Άνοδος
Αριθμός Σελίδων 74
χρονολογία έκδοσης 2008

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.