210-3317603

Ποτέ δεν είστε μόνοι

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

10,20 €

Προσφορά: 9,18 € (-10%)

Και να 'μαστε πάλι μαζί για δεύτερη φορά, αγαπητοί αναγνώστες. Εσείς να με φιλοξενείτε στα χέρια σας κι εγώ με τη σειρά μου να προσπαθώ όσο πιο κατανοητά γίνεται να σας μεταφέρω σαν ταξιδιώτες μέσα από τα γραφόμενά μου στον απίθανο πνευματικό κόσμο του αγνώστου, που ανακάλυψα μέσω της προσευχής, του διαλογισμού, και του δημιουργικού, θετικού οραματισμού.
Και αυτό μου το βιβλίο αφιερώνεται σε όλους εσάς, τους αναζητητές, που με τα καλά σας λόγια, μου δώσατε ηθική υποστήριξη και δύναμη να συνεχίσω το σκοπό της ζωής μου.
Η συγγραφή του αποτελεί συνέχεια του πρώτου μου βιβλίου κι αυτό το οφείλω στην παρότρυνση, βοήθεια και καθοδήγηση του Ιησού Χριστού και Δασκάλου μου για το καλό της αφύπνισης του συνόλου.
Βασίζεται δε στην αλήθεια και στις εμπειρίες που βίωσα μέσα από τα οράματα, τους διαλογισμούς και τα σεμινάρια τόσων χρόνων.
Θα παρατηρήσετε ότι ο Ιησούς πολλές φορές μου μιλούσε αλληγορικά ή με παραβολές. Άλλωστε και στους μαθητές Του, όπως και στα πλήθη που τον ακολουθούσαν, δε μιλούσε με τον ίδιο τρόπο;
Επίσης σας περιγράφω πόσες προηγούμενες ζωές έζησα, πώς τις έζησα και τι απεκόμισα απ' αυτές. Τελικά όλες ήταν ευκαιρίες πνευματικής ανάπτυξης.
Δε σας κρύβω ότι νιώθω μεγάλη ψυχική ικανοποίηση που μ' αξίωσε ο Θεός και έφερα σε πέρας και αυτό το βιβλίο.
Κι εύχομαι σ' όλους σας, αγαπητοί αναγνώστες, να βρείτε κι εσείς τη γαλήνη της ψυχής και την ευτυχία όπως τη βρίσκω κι εγώ μέσα απ' όλες τις μικροχαρές που μου προσφέρει η ζωή καθημερινά.
Ο Θεός να σας ευλογεί.

Περισσοτερες Οψεις

  • Ποτέ δεν είστε μόνοι
Και να 'μαστε πάλι μαζί για δεύτερη φορά, αγαπητοί αναγνώστες. Εσείς να με φιλοξενείτε στα χέρια σας κι εγώ με τη σειρά μου να προσπαθώ όσο πιο κατανοητά γίνεται να σας μεταφέρω σαν ταξιδιώτες μέσα από τα γραφόμενά μου στον απίθανο πνευματικό κόσμο του αγνώστου, που ανακάλυψα μέσω της προσευχής, του διαλογισμού, και του δημιουργικού, θετικού οραματισμού. Και αυτό μου το βιβλίο αφιερώνεται σε όλους εσάς, τους αναζητητές, που με τα καλά σας λόγια, μου δώσατε ηθική υποστήριξη και δύναμη να συνεχίσω το σκοπό της ζωής μου. Η συγγραφή του αποτελεί συνέχεια του πρώτου μου βιβλίου κι αυτό το οφείλω στην παρότρυνση, βοήθεια και καθοδήγηση του Ιησού Χριστού και Δασκάλου μου για το καλό της αφύπνισης του συνόλου. Βασίζεται δε στην αλήθεια και στις εμπειρίες που βίωσα μέσα από τα οράματα, τους διαλογισμούς και τα σεμινάρια τόσων χρόνων. Θα παρατηρήσετε ότι ο Ιησούς πολλές φορές μου μιλούσε αλληγορικά ή με παραβολές. Άλλωστε και στους μαθητές Του, όπως και στα πλήθη που τον ακολουθούσαν, δε μιλούσε με τον ίδιο τρόπο; Επίσης σας περιγράφω πόσες προηγούμενες ζωές έζησα, πώς τις έζησα και τι απεκόμισα απ' αυτές. Τελικά όλες ήταν ευκαιρίες πνευματικής ανάπτυξης. Δε σας κρύβω ότι νιώθω μεγάλη ψυχική ικανοποίηση που μ' αξίωσε ο Θεός και έφερα σε πέρας και αυτό το βιβλίο. Κι εύχομαι σ' όλους σας, αγαπητοί αναγνώστες, να βρείτε κι εσείς τη γαλήνη της ψυχής και την ευτυχία όπως τη βρίσκω κι εγώ μέσα απ' όλες τις μικροχαρές που μου προσφέρει η ζωή καθημερινά. Ο Θεός να σας ευλογεί.
ISBN 9789607826541
Τιμή 10,20 €
Συγγραφέας ΣΥΡΙΩΔΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Εκδότης Πιτσιλός
Αριθμός Σελίδων 158
χρονολογία έκδοσης 2002

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.