210-3317603

Το ταξίδι της ψυχής

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

19,89 €

Προσφορά: 17,90 € (-10%)

Όλα στη ζωή σου θα αλλάξουν...
Ο Λάρυ Ράντερς είναι ένα από τα εβδομήντα εκατομμύρια πλάσματα που ήρθαν από άλλες διαστάσεις του σύμπαντος στη Γη και ενσαρκώθηκαν, ανταποκρινόμενοι στο Κάλεσμα. Δεν μπορούν να θυμηθούν ποιοι είναι ή γιατί έχουν έρθουν στη Γη, αλλά κυκλοφορούν ανάμεσά μας με ανθρώπινη μορφή, ξένοι σε μια ξένη γη...
Ωστόσο έχουν να εκπληρώσουν μια αποστολή πολύ σημαντική...
Ένα μεταφυσικό μυθιστόρημα που κρατάει στις σελίδες του το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το όνειρο, θα αποκαλύψει και θα ενεργοποιήσει τον σκοπό του καθενός μας. Πρέπει να γίνουν πολλά πάνω στη Γη και μας απομένει λίγος μόνον χρόνος.
Η βοήθειά σου είναι καθοριστική.

Περισσοτερες Οψεις

  • Το ταξίδι της ψυχής
Όλα στη ζωή σου θα αλλάξουν... Ο Λάρυ Ράντερς είναι ένα από τα εβδομήντα εκατομμύρια πλάσματα που ήρθαν από άλλες διαστάσεις του σύμπαντος στη Γη και ενσαρκώθηκαν, ανταποκρινόμενοι στο Κάλεσμα. Δεν μπορούν να θυμηθούν ποιοι είναι ή γιατί έχουν έρθουν στη Γη, αλλά κυκλοφορούν ανάμεσά μας με ανθρώπινη μορφή, ξένοι σε μια ξένη γη... Ωστόσο έχουν να εκπληρώσουν μια αποστολή πολύ σημαντική... Ένα μεταφυσικό μυθιστόρημα που κρατάει στις σελίδες του το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το όνειρο, θα αποκαλύψει και θα ενεργοποιήσει τον σκοπό του καθενός μας. Πρέπει να γίνουν πολλά πάνω στη Γη και μας απομένει λίγος μόνον χρόνος. Η βοήθειά σου είναι καθοριστική.
ISBN 9789606769412
Τιμή 19,89 €
Συγγραφέας ΖΑΝ-ΚΛΟΝΤ ΖΕΡΑΡ ΚΟΒΕΝ
Εκδότης Ωκεανός
Αριθμός Σελίδων 560
χρονολογία έκδοσης 2010

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.