210-3317603

Περί δημοσιογραφίας

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

20,19 €

Προσφορά: 18,17 € (-10%)

- Τι είναι η δημοσιογραφία;
- Ποιος είναι ο δημοσιογραφικός λόγος και ποια τα συστατικά του;
- Τι είναι η είδηση, το ρεπορτάζ, η έρευνα και τα λοιπά είδη δημοσιογραφικού λόγου;
- Ποιος ο ρόλος του δημοσιογράφου σήμερα;
- Υπάρχουν ανεξάρτητα και ελεύθερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;
- Γιατί ισχυροί οικονομικοί παράγοντες επενδύουν ακόμα και σε ζημιογόνα ΜΜΕ;
- Μπορεί σήμερα ο δημοσιογράφος να υπηρετήσει αλήθεια, ανθρώπινες αξίες και ιδανικά;
- Επιδρά στη χειραγώγηση των μαζών η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή του Τύπου;
- Είναι δυνατόν να προστατευθούν ελευθεροτυπία, δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα, αξίες για τις οποίες πολλοί δημοσιογράφοι έδωσαν ως και τη ζωή τους;

Το "Περί δημοσιογραφίας" απαντά σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε ενεργό πολίτη. Απευθύνεται στον αναγνώστη ο οποίος επιθυμεί να γνωρίσει εκ των ένδον τον κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και την επίδρασή του στη ζωή μας. Το "Περί δημοσιογραφίας" φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα βασικό εγχειρίδιο μελέτης για κάθε σπουδαστή δημοσιογραφίας και όλους όσοι επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του δημοσιογράφου και να υπηρετήσουν τον άνθρωπο και την αλήθεια.

Περισσοτερες Οψεις

  • Περί δημοσιογραφίας
- Τι είναι η δημοσιογραφία; - Ποιος είναι ο δημοσιογραφικός λόγος και ποια τα συστατικά του; - Τι είναι η είδηση, το ρεπορτάζ, η έρευνα και τα λοιπά είδη δημοσιογραφικού λόγου; - Ποιος ο ρόλος του δημοσιογράφου σήμερα; - Υπάρχουν ανεξάρτητα και ελεύθερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης; - Γιατί ισχυροί οικονομικοί παράγοντες επενδύουν ακόμα και σε ζημιογόνα ΜΜΕ; - Μπορεί σήμερα ο δημοσιογράφος να υπηρετήσει αλήθεια, ανθρώπινες αξίες και ιδανικά; - Επιδρά στη χειραγώγηση των μαζών η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή του Τύπου; - Είναι δυνατόν να προστατευθούν ελευθεροτυπία, δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα, αξίες για τις οποίες πολλοί δημοσιογράφοι έδωσαν ως και τη ζωή τους; Το "Περί δημοσιογραφίας" απαντά σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε ενεργό πολίτη. Απευθύνεται στον αναγνώστη ο οποίος επιθυμεί να γνωρίσει εκ των ένδον τον κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και την επίδρασή του στη ζωή μας. Το "Περί δημοσιογραφίας" φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα βασικό εγχειρίδιο μελέτης για κάθε σπουδαστή δημοσιογραφίας και όλους όσοι επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του δημοσιογράφου και να υπηρετήσουν τον άνθρωπο και την αλήθεια.
ISBN 9789609405386
Τιμή 20,19 €
Συγγραφέας Δουατζής, Γιώργος
Εκδότης Πεδίο
Αριθμός Σελίδων 264
χρονολογία έκδοσης 2010

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.