210-3317603

Επιχειρήστε... αγροτουριστικά Πώς να οργανώσετε τη δική σας αγροτουριστική επιχείρηση

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

16,23 €

Προσφορά: 14,61 € (-10%)

Η αυξανόμενη επιχειρηματική και επενδυτική δυναμική που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στον Αγροτουρισμό-Τουρισμό Υπαίθρου, καθώς συνειδητοποιείται ότι αποτελεί βασικό μοχλό βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, δημιούργησε την ανάγκη αυτής της έκδοσης.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους σκέφτονται να επενδύσουν επιχειρηματικά ή να απασχοληθούν με τον Αγροτουρισμό-Τουρισμό Υπαίθρου. Αναπτύσσονται και εξετάζονται βήμα προς βήμα οι απαραίτητες κινήσεις και τα βασικά ερωτήματα των υποψήφιων επιχειρηματιών του αγροτουριστικού χώρου, όπως και εκείνων που δραστηριοποιούνται ήδη σε αυτόν και θέλουν να βελτιώσουν ή να αναπτύξουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Φιλοδοξούμε μέσα από αυτή την έκδοση να ενημερώσουμε, κατά τρόπο πρακτικό και ολοκληρωμένο, όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στον τομέα του Αγροτουρισμού και ταυτόχρονα να αφυπνίσουμε την επιχειρηματική συνείδηση και να ευαισθητοποιήσουμε νέους επενδυτές στον σύγχρονο αυτό και δυναμικό τομέα.

Περισσοτερες Οψεις

  • Επιχειρήστε... αγροτουριστικά Πώς να οργανώσετε τη δική σας αγροτουριστική επιχείρηση
Η αυξανόμενη επιχειρηματική και επενδυτική δυναμική που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στον Αγροτουρισμό-Τουρισμό Υπαίθρου, καθώς συνειδητοποιείται ότι αποτελεί βασικό μοχλό βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, δημιούργησε την ανάγκη αυτής της έκδοσης. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους σκέφτονται να επενδύσουν επιχειρηματικά ή να απασχοληθούν με τον Αγροτουρισμό-Τουρισμό Υπαίθρου. Αναπτύσσονται και εξετάζονται βήμα προς βήμα οι απαραίτητες κινήσεις και τα βασικά ερωτήματα των υποψήφιων επιχειρηματιών του αγροτουριστικού χώρου, όπως και εκείνων που δραστηριοποιούνται ήδη σε αυτόν και θέλουν να βελτιώσουν ή να αναπτύξουν τις υπηρεσίες που παρέχουν. Φιλοδοξούμε μέσα από αυτή την έκδοση να ενημερώσουμε, κατά τρόπο πρακτικό και ολοκληρωμένο, όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στον τομέα του Αγροτουρισμού και ταυτόχρονα να αφυπνίσουμε την επιχειρηματική συνείδηση και να ευαισθητοποιήσουμε νέους επενδυτές στον σύγχρονο αυτό και δυναμικό τομέα.
ISBN 9789608386495
Τιμή 16,23 €
Συγγραφέας ΑΣΚΕΛΗ, ΣΤΕΛΛΑ
Εκδότης Κέρκυρα - Economia Publishing
Αριθμός Σελίδων 223
χρονολογία έκδοσης 2007

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.