210-3317603

Η τέχνη της πρακτικής σκέψης

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

15,40 €

Προσφορά: 13,86 € (-10%)

«Δεν µπορούµε να πούµε τι µας κάνει να πετυχαίνουµε, αλλά µπορούµε να πούµε τι µας εµποδίζει να επιτύχουµε ή µας οδηγεί σε αποτυχία». Rolf Dobelli

•Γιατί η πρώτη εντύπωση σπανίως είναι η σωστή;
•Γιατί κατηγορούµε συχνά τους φιλόδοξους;
•Γιατί νοµίζουµε πάντα ότι οι άλλοι σκέφτονται σαν κι εµάς...

Είναι τόσο εύκολο να κάνουµε λάθη αφήνοντας να µας εξαπατήσει ο εγκέφαλός µας, αυτό το παλιό όργανο που έχουµε κληρονοµήσει από τους προγόνους µας, τους κυνηγούς και τροφοσυλλέκτες.

Περισσοτερες Οψεις

  • Η τέχνη της πρακτικής σκέψης
«Δεν µπορούµε να πούµε τι µας κάνει να πετυχαίνουµε, αλλά µπορούµε να πούµε τι µας εµποδίζει να επιτύχουµε ή µας οδηγεί σε αποτυχία». Rolf Dobelli •Γιατί η πρώτη εντύπωση σπανίως είναι η σωστή; •Γιατί κατηγορούµε συχνά τους φιλόδοξους; •Γιατί νοµίζουµε πάντα ότι οι άλλοι σκέφτονται σαν κι εµάς... Είναι τόσο εύκολο να κάνουµε λάθη αφήνοντας να µας εξαπατήσει ο εγκέφαλός µας, αυτό το παλιό όργανο που έχουµε κληρονοµήσει από τους προγόνους µας, τους κυνηγούς και τροφοσυλλέκτες. Βασισµένος στις τελευταίες επιστηµονικές έρευνες για τον εγκέφαλο, ο Rolf Dobelli µας διδάσκει, σε 52 σύντοµα διασκεδαστικά κείµενα, να αναπτύσσουµε πιο πρακτική σκέψη για να ενεργούµε πιο έξυπνα. Πώς; Μαθαίνοντας να αναγνωρίζουµε και να ακυρώνουµε τις «γνωστικές πλάνες», αυτές τις νοερές παγίδες στις οποίες όλοι κινδυνεύουµε να πέσουµε από τη µια µέρα στην άλλη, είτε στην ιδιωτική είτε στην επαγγελµατική µας ζωή, και οι οποίες µας οδηγούν συχνά στο να παίρνουµε λανθασµένες αποφάσεις. Με τον Rolf Dobelli, θα µάθετε πώς να αποφεύγετε αυτούς τους αδιέξοδους δρόµους, ώστε να µη χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Από τον συγγραφέα του µπεστσέλερ Η τέχνη της καθαρής σκέψης. Αν θέλετε να µάθετε πώς οι γνωστικές πλάνες σάς αποµακρύνουν από µια καλύτερη ζωή, θα πρέπει να διαβάσετε το εκπληκτικό βιβλίο του Ρολφ Ντοµπέλλι για την ανθρώπινη ανορθολογικότητα. John Gray, καθηγητής στο London School of Economics και συγγραφέας του µπεστσέλερ Αχυρένια σκυλιά.
ISBN 9789601654393
Τιμή 15,40 €
Συγγραφέας ΝΤΟΜΠΕΛΛΙ ΡΟΛΦ
Εκδότης ΠΑΤΑΚΗΣ Σ ΑΕΕΔΕ
Αριθμός Σελίδων 360
χρονολογία έκδοσης 2014

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.