210-3317603

Το ρουμανικό όραμα

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

15,28 €

Προσφορά: 13,75 € (-10%)

Το ευρωπαϊκό μοντέλο είναι μια σύνθεση των πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών αξιών μέσω των οποίων η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα πολύ κοντά στη διεκπεραίωση του γενικού ενοποιητικού της σχεδίου. Αυτό το μοντέλο κατάφερε να εναρμονίσει τα ενδιαφέροντα που αφορούν τον συναγωνισμό, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα του κεφαλαίου με την ανάγκη των πολιτών για κοινωνική πρόνοια και μια σταθερότητα βάσει της οποίας επιτεύχθηκε πρόοδος στον τομέα της γνώσης, της οικονομίας και του σύγχρονου πνεύματος.
Μέσω των διαδικασιών ένταξης και παγκοσμιοποίησης -τις οποίες εγώ θεωρώ ως δυο ιστορικές ευκαιρίες που μας επιτρέπουν να εξαλείψουμε τις αποκλίσεις που μας διαχωρίζουν από τον ανεπτυγμένο και βιομηχανοποιημένο κόσμο- το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό σημείο αναφοράς για τις παγκοσμίου κλίμακας ενέργειες που έχουν ως σκοπό την εξάλειψη των μεγάλων αποκλίσεων ανάμεσα στις πλούσιες και φτωχές χώρες και της ακραίας φτώχειας που απειλεί τον πλανήτη.
Μέσω της ένταξης και της παγκοσμιοποίησης, η περιοχή μας δύναται να έχει πρόσβαση στις αξίες αυτού του μοντέλου, θεσπίζοντάς τις, ευσυνείδητα, στην οικονομία και την κοινωνία.

Περισσοτερες Οψεις

  • Το ρουμανικό όραμα
Το ευρωπαϊκό μοντέλο είναι μια σύνθεση των πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών αξιών μέσω των οποίων η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα πολύ κοντά στη διεκπεραίωση του γενικού ενοποιητικού της σχεδίου. Αυτό το μοντέλο κατάφερε να εναρμονίσει τα ενδιαφέροντα που αφορούν τον συναγωνισμό, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα του κεφαλαίου με την ανάγκη των πολιτών για κοινωνική πρόνοια και μια σταθερότητα βάσει της οποίας επιτεύχθηκε πρόοδος στον τομέα της γνώσης, της οικονομίας και του σύγχρονου πνεύματος. Μέσω των διαδικασιών ένταξης και παγκοσμιοποίησης -τις οποίες εγώ θεωρώ ως δυο ιστορικές ευκαιρίες που μας επιτρέπουν να εξαλείψουμε τις αποκλίσεις που μας διαχωρίζουν από τον ανεπτυγμένο και βιομηχανοποιημένο κόσμο- το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό σημείο αναφοράς για τις παγκοσμίου κλίμακας ενέργειες που έχουν ως σκοπό την εξάλειψη των μεγάλων αποκλίσεων ανάμεσα στις πλούσιες και φτωχές χώρες και της ακραίας φτώχειας που απειλεί τον πλανήτη. Μέσω της ένταξης και της παγκοσμιοποίησης, η περιοχή μας δύναται να έχει πρόσβαση στις αξίες αυτού του μοντέλου, θεσπίζοντάς τις, ευσυνείδητα, στην οικονομία και την κοινωνία.
ISBN 9789604190225
Τιμή 15,28 €
Συγγραφέας ILIESCU, ION
Εκδότης Ντουντούμη
Αριθμός Σελίδων 190
χρονολογία έκδοσης 2003

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.