210-3317603

Τα σαλιγκάρια πεθαίνουν το καλοκαίρι

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

10,00 €

Προσφορά: 9,00 € (-10%)

“Τα σαλιγκάρια συμβολίζουν την αγνότητα, το ανυπεράσπιστο, την ευθραυστότητα των ανθρωπίνων σχέσεων αλλά και του ανθρώπου του ίδιου, πως στα βήματά μας, εκούσια ή ακούσια, ραγίζουμε την πρώτη κι ίσως μοναδική μας ευκαιρία στην αθωότητα…”

Φ. Μ.

‘κι έλεγες πάντα το φθινόπωρο σαν έφευγα πρόσεχε, μην πατήσεις τα σαλιγκάρια’

ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ, Τα σαλιγκάρια πεθαίνουν το καλοκαίρι

Η Φαίδρα Μαγκριώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο Brown των Η.Π.Α. και μετά γλυπτική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών των Αθηνών. Τα σαλιγκάρια πεθαίνουν το καλοκαίρι είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή στα ελληνικά. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οδός Πανός.

Περισσοτερες Οψεις

  • Τα σαλιγκάρια πεθαίνουν το καλοκαίρι
“Τα σαλιγκάρια συμβολίζουν την αγνότητα, το ανυπεράσπιστο, την ευθραυστότητα των ανθρωπίνων σχέσεων αλλά και του ανθρώπου του ίδιου, πως στα βήματά μας, εκούσια ή ακούσια, ραγίζουμε την πρώτη κι ίσως μοναδική μας ευκαιρία στην αθωότητα…” Φ. Μ. ‘κι έλεγες πάντα το φθινόπωρο σαν έφευγα πρόσεχε, μην πατήσεις τα σαλιγκάρια’ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ, Τα σαλιγκάρια πεθαίνουν το καλοκαίρι Η Φαίδρα Μαγκριώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο Brown των Η.Π.Α. και μετά γλυπτική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών των Αθηνών. Τα σαλιγκάρια πεθαίνουν το καλοκαίρι είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή στα ελληνικά. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οδός Πανός.
ISBN Όχι
Τιμή 10,00 €
Συγγραφέας Μαγκριώτη, Φαίδρα
Εκδότης Οδός Πάνος
Αριθμός Σελίδων Όχι
χρονολογία έκδοσης 2013

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.