210-3317603

Φλαμίνγκο

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

8,00 €

Προσφορά: 7,20 € (-10%)

Φλαμίνγκο

Τη λέγαν Μίλλυ
Και ζούσε μέσα σε ένα αεροπλάνο
Πολλά χρόνια
Μισή φλαμίνγκο μισή άνθρωπος
Ροζ από την κορφή ως τα νύχια
Τραγούδια δεν ήξερε άλλα
Εκτός από τον αέρα
Πότε από εδώ πότε από εκεί
Κανέναν λένε δεν αγάπησε
Εκτός από τα σύννεφα
Κοιτούσε τον κόσμο από ψηλά
Τι έκσταση
Να νιώθεις τα χιλιόμετρα
Ποτέ της δεν φοβήθηκε
Τον ουρανό
Κι όλο ήταν πάνω στις σκεπές
Τις λίγες μέρες που στον κόσμο κατοικούσε
Μικρές σταγόνες ξεχείλιζαν τις τσέπες της
Και έσταζαν πάνω στα όνειρά μας
Οι φτέρνες της χάιδευαν τα μαλλιά μας
Τη λέγαν Μίλλυ
και ίσως δεν την είδαμε ποτέ
Κι ας περπατούσε πάνω απ’ τα κεφάλια μας.Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Αντίκυρα Βοιωτίας. Σπούδασε θέατρο και συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τους Αγγελική Στελλάτου, Γιώργο Παλούμπη κα. Έχει σκηνοθετήσει το Unemployed (10 Μητροπολιτικές Ιστορίες) και το Blackout (Μια μικρή διαμαρτυρία).Διηγήματά της έχουν
δημοσιευθεί στο λογοτεχνικό περιοδικό Εμβόλιμον και στις Μητροπολιτικές Ιστορίες. Το Φλαμίνγκο είναι η πρώτη ποιητική συλλογή της.

Περισσοτερες Οψεις

  • Φλαμίνγκο
Φλαμίνγκο Τη λέγαν Μίλλυ Και ζούσε μέσα σε ένα αεροπλάνο Πολλά χρόνια Μισή φλαμίνγκο μισή άνθρωπος Ροζ από την κορφή ως τα νύχια Τραγούδια δεν ήξερε άλλα Εκτός από τον αέρα Πότε από εδώ πότε από εκεί Κανέναν λένε δεν αγάπησε Εκτός από τα σύννεφα Κοιτούσε τον κόσμο από ψηλά Τι έκσταση Να νιώθεις τα χιλιόμετρα Ποτέ της δεν φοβήθηκε Τον ουρανό Κι όλο ήταν πάνω στις σκεπές Τις λίγες μέρες που στον κόσμο κατοικούσε Μικρές σταγόνες ξεχείλιζαν τις τσέπες της Και έσταζαν πάνω στα όνειρά μας Οι φτέρνες της χάιδευαν τα μαλλιά μας Τη λέγαν Μίλλυ και ίσως δεν την είδαμε ποτέ Κι ας περπατούσε πάνω απ’ τα κεφάλια μας. Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Αντίκυρα Βοιωτίας. Σπούδασε θέατρο και συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τους Αγγελική Στελλάτου, Γιώργο Παλούμπη κα. Έχει σκηνοθετήσει το Unemployed (10 Μητροπολιτικές Ιστορίες) και το Blackout (Μια μικρή διαμαρτυρία).Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί στο λογοτεχνικό περιοδικό Εμβόλιμον και στις Μητροπολιτικές Ιστορίες. Το Φλαμίνγκο είναι η πρώτη ποιητική συλλογή της.
ISBN 9789609530781
Τιμή 8,00 €
Συγγραφέας ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
Εκδότης ΜΕΛΑΝΙ
Αριθμός Σελίδων 48
χρονολογία έκδοσης 2014

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.