210-3317603

Το ταξίδι του Μούντσινγκερ Πασά

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

14,27 €

Προσφορά: 12,84 € (-10%)

Μια αληθινή, συναρπαστική ιστορία που ξετυλίγεται με έξυπνο τρόπο και περιγράφει τη ζωή δυο ταξιδιωτών -ο ένας ταξιδεύει προς το Κάιρο, την Ερυθρά Θάλασσα και την αδιάβατη οροσειρά της Αβησσυνίας, απέναντι από τις θρυλικές πηγές του Νείλου και ο άλλος στην ψυχή ενός ευφυέστατου ανθρώπου.
"Με εξαιρετικό ταλέντο, ο Κάπους παίζει με τα κλισέ και μπερδεύει το μυθιστόρημα με την ειρωνική κριτική της κοινωνίας μας, παρουσιάζει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό κόσμο του σήμερα και του κάποτε, μετατρέποντάς το σε ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό έργο".
Der Spiegel

Περισσοτερες Οψεις

  • Το ταξίδι του Μούντσινγκερ Πασά
Μια αληθινή, συναρπαστική ιστορία που ξετυλίγεται με έξυπνο τρόπο και περιγράφει τη ζωή δυο ταξιδιωτών -ο ένας ταξιδεύει προς το Κάιρο, την Ερυθρά Θάλασσα και την αδιάβατη οροσειρά της Αβησσυνίας, απέναντι από τις θρυλικές πηγές του Νείλου και ο άλλος στην ψυχή ενός ευφυέστατου ανθρώπου. "Με εξαιρετικό ταλέντο, ο Κάπους παίζει με τα κλισέ και μπερδεύει το μυθιστόρημα με την ειρωνική κριτική της κοινωνίας μας, παρουσιάζει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό κόσμο του σήμερα και του κάποτε, μετατρέποντάς το σε ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό έργο". Der Spiegel
ISBN 9789603920656
Τιμή 14,27 €
Συγγραφέας CAPUS, ALEX
Εκδότης Κονιδάρης
Αριθμός Σελίδων 218
χρονολογία έκδοσης 2005

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.