210-3317603

Χαμένοι στο πλήθος

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

14,00 €

Προσφορά: 12,60 € (-10%)

Μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, ο Κέρτ, φύλακας του εμπορικού και η Λίζα, μια κουρασμένη νεαρή υποδιευθύντρια ενός δισκοπωλείου θα έρθουν αναπάντεχα κοντά, αναζητώντας ένα κορίτσι που χάθηκε στους διαδρόμους του εμπορικού δέκα χρόνια πριν.
Τι σχέση έχει όμως η εξαφάνιση του κοριτσιού με τον αδερφό της Λίζας και γιατί νιώθει ο Κερτ να τον στοιχειώνει η εικόνα της δεκατριάχρονης Κέιτ;
Μαζί, οι δυο ήρωες θα αναζητήσουν κάτι περισσότερο από ένα χαμένο παιδί: απαντήσεις στα μυστικά του παρελθόντος αλλά και μια καινούρια αρχή στη ζωή τους που χάθηκε ανάμεσα σε ράφια καταστημάτων και κάμερες ασφαλείας.

Το "Χαμένοι στο πλήθος" περιγράφει το δράμα της σύγχρονης πόλης - τη μοναξιά μέσα στο πλήθος, την ανάγκη να ζεις μέσα απ’ τη ζωή κάποιων άλλων, τη δύσκολη παιδικότητα και την αμήχανη ενηλικίωση - σ' ένα κλειστό κόσμο, ένα ασφαλές αλλά και επικίνδυνο κουκούλι: σ' ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο.

Ένα συναρπαστικό δοκίμιο πάνω στη σύγχρονη μοναξιά.

Το "Χαμένοι στο πλήθος" θα γίνει ταινία από την Heyday Films (εταιρία παραγωγής των ταινιών του Χάρι Πότερ) με παραγωγό τον John Crowley (Περλ Χάρμπορ)!!

Περισσοτερες Οψεις

  • Χαμένοι στο πλήθος
Μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, ο Κέρτ, φύλακας του εμπορικού και η Λίζα, μια κουρασμένη νεαρή υποδιευθύντρια ενός δισκοπωλείου θα έρθουν αναπάντεχα κοντά, αναζητώντας ένα κορίτσι που χάθηκε στους διαδρόμους του εμπορικού δέκα χρόνια πριν. Τι σχέση έχει όμως η εξαφάνιση του κοριτσιού με τον αδερφό της Λίζας και γιατί νιώθει ο Κερτ να τον στοιχειώνει η εικόνα της δεκατριάχρονης Κέιτ; Μαζί, οι δυο ήρωες θα αναζητήσουν κάτι περισσότερο από ένα χαμένο παιδί: απαντήσεις στα μυστικά του παρελθόντος αλλά και μια καινούρια αρχή στη ζωή τους που χάθηκε ανάμεσα σε ράφια καταστημάτων και κάμερες ασφαλείας. Το "Χαμένοι στο πλήθος" περιγράφει το δράμα της σύγχρονης πόλης - τη μοναξιά μέσα στο πλήθος, την ανάγκη να ζεις μέσα απ’ τη ζωή κάποιων άλλων, τη δύσκολη παιδικότητα και την αμήχανη ενηλικίωση - σ' ένα κλειστό κόσμο, ένα ασφαλές αλλά και επικίνδυνο κουκούλι: σ' ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο. Ένα συναρπαστικό δοκίμιο πάνω στη σύγχρονη μοναξιά. Το "Χαμένοι στο πλήθος" θα γίνει ταινία από την Heyday Films (εταιρία παραγωγής των ταινιών του Χάρι Πότερ) με παραγωγό τον John Crowley (Περλ Χάρμπορ)!!
ISBN 9789606997402
Τιμή 14,00 €
Συγγραφέας O' Flynn, Catherine
Εκδότης Μίνωας
Αριθμός Σελίδων 258
χρονολογία έκδοσης 2008

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.