210-3317603

Νόστιμον νηστίσιμον

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

17,22 €

Προσφορά: 15,50 € (-10%)

Το νηστίσιμο φαγητό, η διατροφή των περιόδων νηστείας της ορθοδοξίας, παρουσιάζει μαγειρικά και γαστροτεχνικά πολλαπλό ενδιαφέρον, τόσο χάρη στην ιστορία που κουβαλά και στα μαθήματα αγάπης προς τη φύση που μας δίδει όσο και για έναν ακόμη σοβαρότατο λόγο: την πειθαρχεία
και τη μέθοδο που μας διδάσκει.
Το "Νόστιμον Νηστίσιμον" είναι ένα αλφαβητάρι νηστίσιμης μαγειρικής, για όσους βιάζονται και δεν έχουν πολύ χρόνο, αλλά θέλουν να ακολουθήσουν τους δρόμους της πίστης. Γι' αυτό, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, το παρόν βιβλίο είναι γεμάτο πρωτότυπες, σύγχρονες και εύγευστες συνταγές που προκαλούν νοσταλγία και διάθεση για "νόστο".

Περισσοτερες Οψεις

  • Νόστιμον νηστίσιμον
Το νηστίσιμο φαγητό, η διατροφή των περιόδων νηστείας της ορθοδοξίας, παρουσιάζει μαγειρικά και γαστροτεχνικά πολλαπλό ενδιαφέρον, τόσο χάρη στην ιστορία που κουβαλά και στα μαθήματα αγάπης προς τη φύση που μας δίδει όσο και για έναν ακόμη σοβαρότατο λόγο: την πειθαρχεία και τη μέθοδο που μας διδάσκει. Το "Νόστιμον Νηστίσιμον" είναι ένα αλφαβητάρι νηστίσιμης μαγειρικής, για όσους βιάζονται και δεν έχουν πολύ χρόνο, αλλά θέλουν να ακολουθήσουν τους δρόμους της πίστης. Γι' αυτό, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, το παρόν βιβλίο είναι γεμάτο πρωτότυπες, σύγχρονες και εύγευστες συνταγές που προκαλούν νοσταλγία και διάθεση για "νόστο".
ISBN 9789604427437
Τιμή 17,22 €
Συγγραφέας ΓΙΩΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Εκδότης Ελληνικά Γράμματα
Αριθμός Σελίδων 127
χρονολογία έκδοσης 2006

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.