210-3317603

Μεσογειακή κουζίνα

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

40,76 €

Προσφορά: 36,68 € (-10%)

Η ισσοροποημένη κα υγιεινή διατροφή είναι βασικοί παράγοντες για μια ευτυχισμένη ζωή. Η ιδανική διατροφή που συστήνουν παγκόσμια όλοι οι κορυφαίοι διαιτολόγοι είναι η μεσογειακή.
Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζουμε βήμα-βήμα περισσότερες από 70 συνταγές μεσογειακής κουζίνας, εικονογραφημένες με έγχρωμες φωτογραφίες , επιλεγμένες και επεξεργασμένες από ειδικευμένους στη διατροφή και τη διαιτητική.
Λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε συνταγή διευκολύνουν τόσο αυτούς που ειδικεύονται στη μαγειρική, όσο και τους αρχάριους και τους ερασιτέχνες της κουζίνας.

Περισσοτερες Οψεις

  • Μεσογειακή κουζίνα
Η ισσοροποημένη κα υγιεινή διατροφή είναι βασικοί παράγοντες για μια ευτυχισμένη ζωή. Η ιδανική διατροφή που συστήνουν παγκόσμια όλοι οι κορυφαίοι διαιτολόγοι είναι η μεσογειακή. Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζουμε βήμα-βήμα περισσότερες από 70 συνταγές μεσογειακής κουζίνας, εικονογραφημένες με έγχρωμες φωτογραφίες , επιλεγμένες και επεξεργασμένες από ειδικευμένους στη διατροφή και τη διαιτητική. Λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε συνταγή διευκολύνουν τόσο αυτούς που ειδικεύονται στη μαγειρική, όσο και τους αρχάριους και τους ερασιτέχνες της κουζίνας.
ISBN 9789608655614
Τιμή 40,76 €
Συγγραφέας TALAVERA, IGNACIO
Εκδότης Κωστοπούλου Ξένια
Αριθμός Σελίδων 96
χρονολογία έκδοσης 2002

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.