210-3317603

Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

42,40 €

Προσφορά: 38,16 € (-10%)

Το νέο βιβλίο της "Βιβλιοθήκης του Σεφ" για την Ταβέρνα περιέχει τις πιο πετυχημένες παραδοσιακές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.
Συνταγές για κύρια πιάτα, σαλάτες και ψητά σχάρας, επιλεγμένες από τη συλλογή του Κώστα Σαμαρτζή και ταξινομημένες έτσι ώστε το βιβλίο να αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο συνταγολόγιο, στα χέρια του επαγγελματία και όχι μόνον.
Τα γιαχνιστά και τα πλακί, οι γάστρες και τα πήλινα, τα γεμιστά, τα λεμονάτα, τα κοκκινιστά, τα κρασάτα, το στιφάδο, το γκιουβέτσι και τα ψητά της κατσαρόλας είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ της Ελληνικής κουζίνας που εδώ παρουσιάζονται με τις αυθεντικές και απλές μεθόδους παρασκευής τους και με κύρια υλικά τα αγνά και φρέσκα ελληνικά προϊόντα.
Σε ειδικά κεφάλαια αναφέρονται οι σαλάτες και τα ψητά της σχάρας που κατέχουν εξέχουσα θέση στην ελληνική κουζίνα.

Περισσοτερες Οψεις

  • Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας
Το νέο βιβλίο της "Βιβλιοθήκης του Σεφ" για την Ταβέρνα περιέχει τις πιο πετυχημένες παραδοσιακές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας. Συνταγές για κύρια πιάτα, σαλάτες και ψητά σχάρας, επιλεγμένες από τη συλλογή του Κώστα Σαμαρτζή και ταξινομημένες έτσι ώστε το βιβλίο να αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο συνταγολόγιο, στα χέρια του επαγγελματία και όχι μόνον. Τα γιαχνιστά και τα πλακί, οι γάστρες και τα πήλινα, τα γεμιστά, τα λεμονάτα, τα κοκκινιστά, τα κρασάτα, το στιφάδο, το γκιουβέτσι και τα ψητά της κατσαρόλας είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ της Ελληνικής κουζίνας που εδώ παρουσιάζονται με τις αυθεντικές και απλές μεθόδους παρασκευής τους και με κύρια υλικά τα αγνά και φρέσκα ελληνικά προϊόντα. Σε ειδικά κεφάλαια αναφέρονται οι σαλάτες και τα ψητά της σχάρας που κατέχουν εξέχουσα θέση στην ελληνική κουζίνα.
ISBN 9789608730533
Τιμή 42,40 €
Συγγραφέας ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ Α.
Εκδότης Βιβλιοθήκη του Σεφ
Αριθμός Σελίδων 264
χρονολογία έκδοσης 2004

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.