210-3317603

Σπιτικές λιχουδιές με φρούτα και λαχανικά Δημιουργήστε παραδοσιακά, συντηρήστε φυσικά

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

40,76 €

Προσφορά: 36,68 € (-10%)

Φυσική διατήρηση:
Οι τεχνικές της φυσικής συντήρησης μας δίνουν τη δυνατότητα να καταναλώνουμε υγιεινές και φυσικές τροφές όλο το χρόνο και να χρησιμοποιούμε σωστά τα πλεονάσματα των φρούτων και λαχανικών.
Υγιεινή διατροφή:
Η φυσική σπιτική διατήρηση των τροφίμων, είναι το Α και το Ω της υγιεινής διατροφής, Διαβάζοντας αυτές τις σελίδες θα απασχοληθείτε ευχάριστα και θα έχετε την ικανοποίηση να απολαύσετε προϊόντα που θα φτιάξετε μόνοι σας χωρίς συντηρητικά. Η διαδικασία της φυσικής επεξεργασίας των υλικών σας δίνει μοναδική εγγύηση ποιότητας και σιγουριάς.
Δημιουργία:
Ξεκινήστε λοιπόν το έργο σας. Αυτό το υπέροχο βιβλίο θα σας βοηθήσει να έχετε στην κουζίνα σας σπιτικά γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ, παστά, τουρσί, αποξηραμένα φρούτα και πολλά άλλα.

Περισσοτερες Οψεις

  • Σπιτικές λιχουδιές με φρούτα και λαχανικά Δημιουργήστε παραδοσιακά, συντηρήστε φυσικά
Φυσική διατήρηση: Οι τεχνικές της φυσικής συντήρησης μας δίνουν τη δυνατότητα να καταναλώνουμε υγιεινές και φυσικές τροφές όλο το χρόνο και να χρησιμοποιούμε σωστά τα πλεονάσματα των φρούτων και λαχανικών. Υγιεινή διατροφή: Η φυσική σπιτική διατήρηση των τροφίμων, είναι το Α και το Ω της υγιεινής διατροφής, Διαβάζοντας αυτές τις σελίδες θα απασχοληθείτε ευχάριστα και θα έχετε την ικανοποίηση να απολαύσετε προϊόντα που θα φτιάξετε μόνοι σας χωρίς συντηρητικά. Η διαδικασία της φυσικής επεξεργασίας των υλικών σας δίνει μοναδική εγγύηση ποιότητας και σιγουριάς. Δημιουργία: Ξεκινήστε λοιπόν το έργο σας. Αυτό το υπέροχο βιβλίο θα σας βοηθήσει να έχετε στην κουζίνα σας σπιτικά γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ, παστά, τουρσί, αποξηραμένα φρούτα και πολλά άλλα.
ISBN 9789608655621
Τιμή 40,76 €
Συγγραφέας ALONSO DE LA PAZ, FRANCISCO JA
Εκδότης Κωστοπούλου Ξένια
Αριθμός Σελίδων 95
χρονολογία έκδοσης 2002

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.