210-3317603

Οι έξι κανόνες της επιτυχίας Δοκιμασμένες αρχές επιχειρηματικού και προσωπικού μάνατζμεντ

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

13,00 €
Από όλες τις ικανότητες του ανθρώπου μία ξεχωρίζει και αυτή είναι η ικανότητά του να διακρίνει την ευρύτερη εικόνα, τα ουσιαστικά πράγματα που είναι σημαντικά στη ζωή και να μην παρασύρεται από τα μικρά, επουσιώδη, και άσχετα ζητήματα· η ικανότητα του ανθρώπου να βλέπει το δάσος, και όχι το δέντρο, η ευφυΐα του να διακρίνει το ουσιαστικό μήνυμα μέσα στην οχλοβοή.
Η ευρύτερη εικόνα είναι οι σημαντικοί στόχοι, τα μεγάλα όνειρα που οι άνθρωποι επιδιώκουν σε κάθε πεδίο και έκφανση της ζωής, η δημιουργία μιας επιχείρησης, η επιδίωξη ενός πτυχίου, μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας, μιας οικογένειας. Όμως πώς ζωγραφίζει κανείς της ευρύτερη εικόνα; Τι απαιτείται γι' αυτό;
Έξι αρχές που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στο χώρο των επιχειρήσεων.

Περισσοτερες Οψεις

  • Οι έξι κανόνες της επιτυχίας Δοκιμασμένες αρχές επιχειρηματικού και προσωπικού μάνατζμεντ
Από όλες τις ικανότητες του ανθρώπου μία ξεχωρίζει και αυτή είναι η ικανότητά του να διακρίνει την ευρύτερη εικόνα, τα ουσιαστικά πράγματα που είναι σημαντικά στη ζωή και να μην παρασύρεται από τα μικρά, επουσιώδη, και άσχετα ζητήματα· η ικανότητα του ανθρώπου να βλέπει το δάσος, και όχι το δέντρο, η ευφυΐα του να διακρίνει το ουσιαστικό μήνυμα μέσα στην οχλοβοή. Η ευρύτερη εικόνα είναι οι σημαντικοί στόχοι, τα μεγάλα όνειρα που οι άνθρωποι επιδιώκουν σε κάθε πεδίο και έκφανση της ζωής, η δημιουργία μιας επιχείρησης, η επιδίωξη ενός πτυχίου, μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας, μιας οικογένειας. Όμως πώς ζωγραφίζει κανείς της ευρύτερη εικόνα; Τι απαιτείται γι' αυτό; Έξι αρχές που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στο χώρο των επιχειρήσεων.
ISBN 9789602097113
Τιμή 13,00 €
Συγγραφέας ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ, ΠΑΝΟΣ
Εκδότης Κλειδάριθμος
Αριθμός Σελίδων 96
χρονολογία έκδοσης 2003

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.