210-3317603

Σοσιαλισμός προς ποια κατεύθυνση;

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

28,00 €

Προσφορά: 25,20 € (-10%)

Με το τελευταίο του βιβλίο ο J. E. Stiglitz, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας σε θέματα ανάπτυξης και Chief Economist, προσφέρει νέο προβληματισμό στο μεγάλο ερώτημα του ρόλου του κράτους, θέτοντας και απαντώντας στο εποικοδομητικό για τα μέλλον ερώτημα πόση πρέπει να είναι σήμερα η κρατική παρέμβαση και ποιες μορφές πρέπει να παίρνει.
Το κόστος που συνεπάγεται η διακίνηση των πληροφοριών αποτελεί ίσως το πιο καίριο ζήτημα της πολιτικής οικονομίας της εποχής μας και ο Stiglitz το φωτίζει με εξαιρετική δεξιοτεχνία.
Η ανάλυσή του κάνει το βιβλίο πλήρες και ταυτόχρονα προσιτό στον αναγνώστη, κάτι που αποτελεί ένα σπάνιο συνδυασμό για τέτοιου είδους αναγνώσματα.

Περισσοτερες Οψεις

  • Σοσιαλισμός προς ποια κατεύθυνση;
Με το τελευταίο του βιβλίο ο J. E. Stiglitz, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας σε θέματα ανάπτυξης και Chief Economist, προσφέρει νέο προβληματισμό στο μεγάλο ερώτημα του ρόλου του κράτους, θέτοντας και απαντώντας στο εποικοδομητικό για τα μέλλον ερώτημα πόση πρέπει να είναι σήμερα η κρατική παρέμβαση και ποιες μορφές πρέπει να παίρνει. Το κόστος που συνεπάγεται η διακίνηση των πληροφοριών αποτελεί ίσως το πιο καίριο ζήτημα της πολιτικής οικονομίας της εποχής μας και ο Stiglitz το φωτίζει με εξαιρετική δεξιοτεχνία. Η ανάλυσή του κάνει το βιβλίο πλήρες και ταυτόχρονα προσιτό στον αναγνώστη, κάτι που αποτελεί ένα σπάνιο συνδυασμό για τέτοιου είδους αναγνώσματα.
ISBN 9789602181553
Τιμή 28,00 €
Συγγραφέας STIGLITZ, JOSEPH E.
Εκδότης Κριτική
Αριθμός Σελίδων 396
χρονολογία έκδοσης 1998

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.