210-3317603

Τα βιβλία τεχνικών προδιαγραφών και παραγωγής κοστολογίου Συμπλήρωμα, κοστολόγηση: εξατομικευμένες παραγωγής, συνεχούς παραγωγής, προτύπου κόστους, συμπαραγώνων, υποπαραγώνων

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

48,00 €
Το έργο των κ.κ. Ιωάννη Κεχρά, κοστολόγου, Ιωάννη Μαυροκορδάτου, π. εφόρου, Δημητρίου Παπαγιάννη, οικονομολόγου, Γρηγόρη Τροβά, προϊσταμένου ΤΕΚ Υπουργείου Οικονομικών στοχεύει στην πλήρη ενημέρωση του αναγνώστη αναφορικά με τα ισχύοντα στην τρέχουσα λογιστική πρακτική σχετικά με την τήρηση των πιο πάνω βιβλίων καθώς και με ζητήματα που αφορούν στην κοστολόγηση της εξατομικευμένης παραγωγής, της συνεχούς παραγωγής, των συμπαραγώγων και της πρότυπης κοστολόγησης.
Ειδικότερα, το έργο αποτελείται από 11 κεφάλαια, που αφορούν στις εξής ενότητες:
-Βιβλία τεχνικών προδιαγραφών και παραγωγής-κοστολογίου: Φορολογικές διατάξεις
-Βιβλίο τεχνικών προδιαγραφών
-Βιβλίο παραγωγής-κοστολογίου
-Καταχωρήσεις παραγωγής στο βιβλίο παραγωγής-κοστολογίου
-Απομείωση ή φύρα παραγωγής
-Εξωλογιστική κοστολόγηση
-Αποτίμηση περιουσιακών στοιχείων
-Μέθοδος κοστολόγησης προτύπου κόστους
-Κοστολόγηση συμπαραγώγων και υποπαραγώγων προϊόντων
-Κοστολόγηση συνεχούς παραγωγής ή κατά φάση
-Κοστολόγηση εξατομικευμένης παραγωγής.
Πέρα από το θεωρητικό μέρος, σε κάθε κεφάλαιο επισημαίνονται τα δυσχερέστερα ζητήματα που προκύπτουν και οι λύσεις που έχουν δοθεί από την θεωρία, την διοίκηση και την νομολογία των δικαστηρίων.
Το έργο συμπληρώνεται με αναλυτικό λημματικό ευρετήριο προς διευκόλυνση του αναγνώστη. Απευθύνεται τόσο στους επιχειρηματίες και τους οικονομολόγους όσο και στους νομικούς συμβούλους των επιχειρήσεων.

Περισσοτερες Οψεις

  • Τα βιβλία τεχνικών προδιαγραφών και παραγωγής κοστολογίου Συμπλήρωμα, κοστολόγηση: εξατομικευμένες παραγωγής, συνεχούς παραγωγής, προτύπου κόστους, συμπαραγώνων, υποπαραγώνων
Το έργο των κ.κ. Ιωάννη Κεχρά, κοστολόγου, Ιωάννη Μαυροκορδάτου, π. εφόρου, Δημητρίου Παπαγιάννη, οικονομολόγου, Γρηγόρη Τροβά, προϊσταμένου ΤΕΚ Υπουργείου Οικονομικών στοχεύει στην πλήρη ενημέρωση του αναγνώστη αναφορικά με τα ισχύοντα στην τρέχουσα λογιστική πρακτική σχετικά με την τήρηση των πιο πάνω βιβλίων καθώς και με ζητήματα που αφορούν στην κοστολόγηση της εξατομικευμένης παραγωγής, της συνεχούς παραγωγής, των συμπαραγώγων και της πρότυπης κοστολόγησης. Ειδικότερα, το έργο αποτελείται από 11 κεφάλαια, που αφορούν στις εξής ενότητες: -Βιβλία τεχνικών προδιαγραφών και παραγωγής-κοστολογίου: Φορολογικές διατάξεις -Βιβλίο τεχνικών προδιαγραφών -Βιβλίο παραγωγής-κοστολογίου -Καταχωρήσεις παραγωγής στο βιβλίο παραγωγής-κοστολογίου -Απομείωση ή φύρα παραγωγής -Εξωλογιστική κοστολόγηση -Αποτίμηση περιουσιακών στοιχείων -Μέθοδος κοστολόγησης προτύπου κόστους -Κοστολόγηση συμπαραγώγων και υποπαραγώγων προϊόντων -Κοστολόγηση συνεχούς παραγωγής ή κατά φάση -Κοστολόγηση εξατομικευμένης παραγωγής. Πέρα από το θεωρητικό μέρος, σε κάθε κεφάλαιο επισημαίνονται τα δυσχερέστερα ζητήματα που προκύπτουν και οι λύσεις που έχουν δοθεί από την θεωρία, την διοίκηση και την νομολογία των δικαστηρίων. Το έργο συμπληρώνεται με αναλυτικό λημματικό ευρετήριο προς διευκόλυνση του αναγνώστη. Απευθύνεται τόσο στους επιχειρηματίες και τους οικονομολόγους όσο και στους νομικούς συμβούλους των επιχειρήσεων.
ISBN 9789603018452
Τιμή 48,00 €
Συγγραφέας ΚΕΧΡΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.
Εκδότης Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Αριθμός Σελίδων 475
χρονολογία έκδοσης 2004

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.