210-3317603

Μαθηματικά

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

7,50 €

Προσφορά: 6,75 € (-10%)

Πρόσθεση και αφαίρεση - Πολλαπλασιασμός και διαίρεση - Προπαίδεια - Επαναληπτικές ασκήσεις

Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό βιβλίο που θα αποτελέσει πολύτιμο βοηθό για γονείς, νηπιαγωγούς και δασκάλους αλλά και αχώριστο σύντροφο για τους μικρούς μας φίλους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη γνώση.

Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν πράξεις, λύνουν παζλ και σταυρόλεξα με αριθμούς, ψάχνουν στα κρυπτόλεξα, αντιστοιχίζουν πράξεις και αποτελέσματα, μαθαίνουν την προπαίδεια, λύνουν σπαζοκεφαλιές, δοκιμάζουν και ελέγχουν τις γνώσεις τους.

Καλή διασκέδαση στο υπέροχο ταξίδι της γνώσης που μόλις ξεκινάει!

Περισσοτερες Οψεις

  • Μαθηματικά
Πρόσθεση και αφαίρεση - Πολλαπλασιασμός και διαίρεση - Προπαίδεια - Επαναληπτικές ασκήσεις Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό βιβλίο που θα αποτελέσει πολύτιμο βοηθό για γονείς, νηπιαγωγούς και δασκάλους αλλά και αχώριστο σύντροφο για τους μικρούς μας φίλους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη γνώση. Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν πράξεις, λύνουν παζλ και σταυρόλεξα με αριθμούς, ψάχνουν στα κρυπτόλεξα, αντιστοιχίζουν πράξεις και αποτελέσματα, μαθαίνουν την προπαίδεια, λύνουν σπαζοκεφαλιές, δοκιμάζουν και ελέγχουν τις γνώσεις τους. Καλή διασκέδαση στο υπέροχο ταξίδι της γνώσης που μόλις ξεκινάει!
ISBN 9789609461696
Τιμή 7,50 €
Συγγραφέας Ζούπα, Στέλλα
Εκδότης Susaeta
Αριθμός Σελίδων 128
χρονολογία έκδοσης 2011

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.