210-3317603

Ο Άγιος Ραφαήλ κάτι θέλει να μας πει...

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

8,00 €

Προσφορά: 7,20 € (-10%)

Η ιστορία του Αγίου Ραφαήλ γραμμένη και διασκευασμένη ειδικά για παιδιά.
Μια συγκλονιστική ιστορία του αξιωματικου του βυζαντινού στρατού που έγινε μοναχός και ηγούμενος, μαρτύρησε για την πίστη του από τους Τούρκους και για πεντακόσια και πλέον χρόνια περιφερόταν σαν φάντασμα, ξεχασμένος στα ερείπια του μοναστηριού του, στις Καρυές της Μυτιλήνης.

Μέχρι που με την δική του παρέμβαση βοήθησε τους κατοίκους της Θερμής (χωριό στην Μυτιλήνη) να τον ανακαλύψουν μαζί με τους υπόλοιπους μάρτυρες που θυσιάστηκαν το 1463, και άρχισαν τότε όλοι να μιλούν και να ευλαβούνται τους νεοφανέντες αγίους: Ραφαήλ, Ειρήνη και Νικόλαο.

Περισσοτερες Οψεις

  • Ο Άγιος Ραφαήλ κάτι θέλει να μας πει...
Η ιστορία του Αγίου Ραφαήλ γραμμένη και διασκευασμένη ειδικά για παιδιά. Μια συγκλονιστική ιστορία του αξιωματικου του βυζαντινού στρατού που έγινε μοναχός και ηγούμενος, μαρτύρησε για την πίστη του από τους Τούρκους και για πεντακόσια και πλέον χρόνια περιφερόταν σαν φάντασμα, ξεχασμένος στα ερείπια του μοναστηριού του, στις Καρυές της Μυτιλήνης. Μέχρι που με την δική του παρέμβαση βοήθησε τους κατοίκους της Θερμής (χωριό στην Μυτιλήνη) να τον ανακαλύψουν μαζί με τους υπόλοιπους μάρτυρες που θυσιάστηκαν το 1463, και άρχισαν τότε όλοι να μιλούν και να ευλαβούνται τους νεοφανέντες αγίους: Ραφαήλ, Ειρήνη και Νικόλαο.
ISBN 9789603283409
Τιμή 8,00 €
Συγγραφέας Σκάλκου - Διαμαντίδη, Νικολέττα
Εκδότης Ακρίτας
Αριθμός Σελίδων 47
χρονολογία έκδοσης 2009

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.