210-3317603

Βόλτες στην Αθήνα

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

9,00 €

Προσφορά: 8,10 € (-10%)

Στις βόλτες σου στην Αθήνα, μαζί με τους γονείς σου ή κάποιον μεγάλο, θα συναντήσεις αγάλματα μεγάλα σαν γίγαντες - μετρήσου δίπλα τους. Καβαλάρηδες που ξεπηδούν μέσα από τις εικόνες ή το μάρμαρο - φαντάσου τον εαυτό σου καβαλάρη.

Κτίρια-ρολόγια, που μετρούν το χρόνο. Εικόνες που παίζουν μουσική - ακούς τους ήχους τους; Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα γνωρίσεις μια πόλη που έχει πολλές ιστορίες να σου αφηγηθεί, να σε γοητεύσει και να σε διασκεδάσει.

Στο βιβλίο θα βρεις:
- Προτάσεις για βόλτες στην πόλη και τι μπορείς να συναντήσεις σ' αυτές.
- Δραστηριότητες και κατασκευές.
- Ευρετήριο με όλα όσα σου προτείνουμε να δεις.

Κράτησε τις σημειώσεις σου για το πότε είδες ή επισκέφτηκες τα διάφορα μνημεία.
Στείλε τις κάρτες στους φίλους σου, κράτησε τα πλαστικά μπουκάλια από το νερό που θα πίνεις
στις βόλτες σου και φτιάξε μια κλεψύδρα, παρατήρησε το νυχτερινό ουρανό, ζωγράφισε...
Επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις μια πόλη!

Περισσοτερες Οψεις

  • Βόλτες στην Αθήνα
Στις βόλτες σου στην Αθήνα, μαζί με τους γονείς σου ή κάποιον μεγάλο, θα συναντήσεις αγάλματα μεγάλα σαν γίγαντες - μετρήσου δίπλα τους. Καβαλάρηδες που ξεπηδούν μέσα από τις εικόνες ή το μάρμαρο - φαντάσου τον εαυτό σου καβαλάρη. Κτίρια-ρολόγια, που μετρούν το χρόνο. Εικόνες που παίζουν μουσική - ακούς τους ήχους τους; Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα γνωρίσεις μια πόλη που έχει πολλές ιστορίες να σου αφηγηθεί, να σε γοητεύσει και να σε διασκεδάσει. Στο βιβλίο θα βρεις: - Προτάσεις για βόλτες στην πόλη και τι μπορείς να συναντήσεις σ' αυτές. - Δραστηριότητες και κατασκευές. - Ευρετήριο με όλα όσα σου προτείνουμε να δεις. Κράτησε τις σημειώσεις σου για το πότε είδες ή επισκέφτηκες τα διάφορα μνημεία. Στείλε τις κάρτες στους φίλους σου, κράτησε τα πλαστικά μπουκάλια από το νερό που θα πίνεις στις βόλτες σου και φτιάξε μια κλεψύδρα, παρατήρησε το νυχτερινό ουρανό, ζωγράφισε... Επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις μια πόλη!
ISBN 9789604710171
Τιμή 9,00 €
Συγγραφέας Βοκοτοπούλου, Ειρήνη
Εκδότης Καλειδοσκόπιο
Αριθμός Σελίδων 42
χρονολογία έκδοσης 2009

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.