210-3317603

Κήπος Υδραίων Ζωγράφων

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

20,00 €

Προσφορά: 18,00 € (-10%)

Οι Εκδόσεις Μίλητος, πρόθυμος αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης του ελληνικού πολιτισμού σε όλες του τις μορφές, ανέλαβαν την έκδοση του λευκώματος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων», με το οποίο αποτίεται φόρος τιμής στους Υδραίους ζωγράφους Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα, Περικλή Βυζάντιο, Νίκο Νικολάου, Παύλο Παντελάκη και Παναγιώτη Τέτση, που με το έργο τους σφράγισαν την καλλιτεχνική δημιουργία όχι μόνο του ξεχωριστού αυτού νησιού, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Το λεύκωμα σε επιμέλεια Κλέας Σουγιουλτζόγλου εκδόθηκε με την ευκαιρία των αποκαλυπτηρίων των προτομών των τεσσάρων ζωγράφων που δεν είναι πια εν ζωή, που πραγματοποιήθηκαν στην Ύδρα τον Οκτώβριο του 2013. Μέσα από τις σελίδες του ξεδιπλώνεται η δημιουργική πορεία των καλλιτεχνών και παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά έργα τους, μέσω των οποίων καταδεικνύεται το αστείρευτο ταλέντο και η αφοσίωσή τους στην ελληνική Τέχνη.

Περισσοτερες Οψεις

  • Κήπος Υδραίων Ζωγράφων
Οι Εκδόσεις Μίλητος, πρόθυμος αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης του ελληνικού πολιτισμού σε όλες του τις μορφές, ανέλαβαν την έκδοση του λευκώματος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων», με το οποίο αποτίεται φόρος τιμής στους Υδραίους ζωγράφους Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα, Περικλή Βυζάντιο, Νίκο Νικολάου, Παύλο Παντελάκη και Παναγιώτη Τέτση, που με το έργο τους σφράγισαν την καλλιτεχνική δημιουργία όχι μόνο του ξεχωριστού αυτού νησιού, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Το λεύκωμα σε επιμέλεια Κλέας Σουγιουλτζόγλου εκδόθηκε με την ευκαιρία των αποκαλυπτηρίων των προτομών των τεσσάρων ζωγράφων που δεν είναι πια εν ζωή, που πραγματοποιήθηκαν στην Ύδρα τον Οκτώβριο του 2013. Μέσα από τις σελίδες του ξεδιπλώνεται η δημιουργική πορεία των καλλιτεχνών και παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά έργα τους, μέσω των οποίων καταδεικνύεται το αστείρευτο ταλέντο και η αφοσίωσή τους στην ελληνική Τέχνη.
ISBN 9789604644933
Τιμή 20,00 €
Συγγραφέας Σουγιουλτζόγλου, Κλέα
Εκδότης HIGH BOOKS Ι.Κ.Ε.
Αριθμός Σελίδων 108
χρονολογία έκδοσης 2014

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.