210-3317603

Ιατρείον ασμάτων Αποσπάσματα ραδιοφωνικού λόγου από την ομώνυμη εκπομπή που μεταδίδεται από το Β΄ Πρόγραμμα της ΕΡΤ

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

14,88 €

Προσφορά: 13,39 € (-10%)

Κάθε Τετάρτη τρία χρόνια τώρα, τα μεσάνυχτα, η Στέλλα Βλαχογιάννη γράφει και αφηγείται η ίδια, μέσω του ραδιοφώνου, μικρές ιστορίες από την προσωπική της μυθολογία, συνομιλώντας με ελληνικά τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο για λόγους συγκίνησης, ιστορίας και περιεχομένου.
Το "Ιατρείο ασμάτων" παραμένει μια από τις ελάχιστες εκπομπές λόγου και άποψης στο ελληνικό ραδιόφωνο, σε μια εποχή που ο λόγος δεν βρίσκει πια -παρά σπάνια- φιλόξενη στέγη στα ελληνικά ραδιοκύματα .
Η "Μικρή 'Aρκτος" συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο τα κείμενα - ιστορίες της Στέλλας Βλαχογιάννη από την τρίχρονη ραδιοφωνική της θητεία και τα παρουσιάζει ως αυτοτελή έκδοση, με τίτλο "Ιατρείο ασμάτων- αποσπάσματα ραδιοφωνικού λόγου".
Στο βιβλίο πλέον, τα κείμενα χωρίς τη συνοδεία των τραγουδιών αποκτούν τη δική τους αυτόνομη υπόσταση, χάρη στην αναγνωρίσιμη γραφή και ύφος της Στέλλας Βλαχογιάννη, χάρη στην ποιητική τους δύναμη αλλά κυρίως γιατί αποτελούν απόσταγμα ειλικρινούς ζωής και άποψης, αυθεντικά διατυπωμένης.

Περισσοτερες Οψεις

  • Ιατρείον ασμάτων Αποσπάσματα ραδιοφωνικού λόγου από την ομώνυμη εκπομπή που μεταδίδεται από το Β΄ Πρόγραμμα της ΕΡΤ
Κάθε Τετάρτη τρία χρόνια τώρα, τα μεσάνυχτα, η Στέλλα Βλαχογιάννη γράφει και αφηγείται η ίδια, μέσω του ραδιοφώνου, μικρές ιστορίες από την προσωπική της μυθολογία, συνομιλώντας με ελληνικά τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο για λόγους συγκίνησης, ιστορίας και περιεχομένου. Το "Ιατρείο ασμάτων" παραμένει μια από τις ελάχιστες εκπομπές λόγου και άποψης στο ελληνικό ραδιόφωνο, σε μια εποχή που ο λόγος δεν βρίσκει πια -παρά σπάνια- φιλόξενη στέγη στα ελληνικά ραδιοκύματα . Η "Μικρή 'Aρκτος" συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο τα κείμενα - ιστορίες της Στέλλας Βλαχογιάννη από την τρίχρονη ραδιοφωνική της θητεία και τα παρουσιάζει ως αυτοτελή έκδοση, με τίτλο "Ιατρείο ασμάτων- αποσπάσματα ραδιοφωνικού λόγου". Στο βιβλίο πλέον, τα κείμενα χωρίς τη συνοδεία των τραγουδιών αποκτούν τη δική τους αυτόνομη υπόσταση, χάρη στην αναγνωρίσιμη γραφή και ύφος της Στέλλας Βλαχογιάννη, χάρη στην ποιητική τους δύναμη αλλά κυρίως γιατί αποτελούν απόσταγμα ειλικρινούς ζωής και άποψης, αυθεντικά διατυπωμένης.
ISBN 9789608104112
Τιμή 14,88 €
Συγγραφέας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΕΛΛΑ
Εκδότης Μικρή Άρκτος
Αριθμός Σελίδων 143
χρονολογία έκδοσης 2005

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.