210-3317603

Στην Εθνική με τα μεγάλα

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

15,98 €

Προσφορά: 14,38 € (-10%)

Η ΣΚΗΝΗ
Αύγουστος. Το εσωτερικό μιας παράγκας με χώμα στο πάτωμα, κάτι μεταξύ καντίνας και αποθήκης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στο πλάι της Εθνικής Οδού. Ένα παλιό ξύλινο διπλόφαρδο κρεβάτι δεσπόζει στη μέση ανάμεσα σε χιλιάδες παλιά εξαρτήματα από μηχανές και αμαξώματα φορτηγών στοιβαγμένα το ένα πάνω στ' άλλο ή κρεμασμένα από το ταβάνι και τους τοίχους και που όλα μαζί προσδίδουν στο χώρο εικόνα χάους. Μέσα σ' όλα μια παλιά ντουλάπα, ένας αυτοσχέδιος νεροχύτης κι ένα τραπέζι με δυο ξεχαρβαλωμένες καρέκλες. Ο θόρυβος των αυτοκινήτων δεν σταματάει ποτέ.


Το έργο παρουσιάστηκε πρώτη φορά από το θέατρο "Η νέα Σκηνή" του Λευτέρη Βογιατζή στις 25 Μαΐου 1997, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Περισσοτερες Οψεις

  • Στην Εθνική με τα μεγάλα
Η ΣΚΗΝΗ Αύγουστος. Το εσωτερικό μιας παράγκας με χώμα στο πάτωμα, κάτι μεταξύ καντίνας και αποθήκης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στο πλάι της Εθνικής Οδού. Ένα παλιό ξύλινο διπλόφαρδο κρεβάτι δεσπόζει στη μέση ανάμεσα σε χιλιάδες παλιά εξαρτήματα από μηχανές και αμαξώματα φορτηγών στοιβαγμένα το ένα πάνω στ' άλλο ή κρεμασμένα από το ταβάνι και τους τοίχους και που όλα μαζί προσδίδουν στο χώρο εικόνα χάους. Μέσα σ' όλα μια παλιά ντουλάπα, ένας αυτοσχέδιος νεροχύτης κι ένα τραπέζι με δυο ξεχαρβαλωμένες καρέκλες. Ο θόρυβος των αυτοκινήτων δεν σταματάει ποτέ. Το έργο παρουσιάστηκε πρώτη φορά από το θέατρο "Η νέα Σκηνή" του Λευτέρη Βογιατζή στις 25 Μαΐου 1997, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.
ISBN 9789607360649
Τιμή 15,98 €
Συγγραφέας ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ
Εκδότης Το Ροδακιό
Αριθμός Σελίδων 117
χρονολογία έκδοσης 2001

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.