210-3317603

Μάθετε τα ελληνικά Windows Vista Microsoft Aero παράπλευρη γραμμή, Media Center, Photo Gallery, Media Player 11, Defender

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

40,00 €

Προσφορά: 36,00 € (-10%)

Τα "Ελληνικά Windows Vista" είναι ένας όμορφος νέος κόσμος για τα Microsoft Windows, τα οποία μπαίνουν πλέον σε νέα τροχιά. Το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας θα σας βάλει πολύ γρήγορα σ' αυτόν τον κόσμο και θα σας προετοιμάσει για όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά του.
Με μια απλή, βήμα προς βήμα προσέγγιση, κάθε μάθημα έρχεται για να προσθέσει σε γνώση και ικανότητα που βασίζεται σε πραγματικά, καθημερινά σενάρια εργασίας, τα οποία θα συναντήσετε, δίνοντάς σας όλα τα απαραίτητα εφόδια. Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες των Windows, αυτό το βιβλίο είναι ό,τι χρειάζεστε για να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα των Vista καταβάλλοντας την μικρότερη προσπάθεια.
Οι οδηγίες των μαθημάτων σάς καθοδηγούν προσεκτικά, σας δίνουν απαντήσεις στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα και σας εκπαιδεύουν με κόλπα και τεχνικές που θα απογειώσουν τις επιδόσεις των Windows Vista.

Μάθετε:
- Πώς να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.
- Πώς να χρησιμοποιείτε τη νέα διεπαφή των Vista ως επαγγελματίας.
- Πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες των νέων γραφικών Aero.
- Πώς να έχετε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε συχνά στην Παράπλευρη Γραμμή για γρήγορη πρόσβαση.
- Πώς να διαχειριστείτε την ψηφιακή βιβλιοθήκη φωτογραφιών με το Windows Photo Gallery.
- Πώς να χρησιμοποιείτε τα παράθυρα εξερεύνησης για να βρίσκετε γρήγορα τα δεδομένα που θέλετε.
- Πώς να βρίσκετε γρήγορα τα αρχεία σας με το νέο εργαλείο αναζήτησης Instant Search.
- Πώς να χρησιμοποιείτε το νέο Windows Media Player 11 ώστε να διαχειρίζεστε συλλογές μουσικής και ταινιών.
- Πώς να αυτοματοποιείτε καθημερινές εργασίες ώστε ο υπολογιστής σας να εργάζεστε όσο εσείς κοιμάστε.
- Πώς να βελτιώνετε την ασφάλεια με το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλειας Windows Defender.
- Πώς να τακτοποιείτε τα αρχεία και τους φακέλους σας και να ρυθμίζετε το οικιακό σας δίκτυο.
- Πώς να προστατεύετε πολύτιμα δεδομένα με το κέντρο εφεδρείας και αποκατάστασης.
- Πώς να σερφάρετε στο Internet με εύκολη περιήγηση σε καρτέλες, να διαχειριστείτε τις τροφοδοσίες RSS και πολλά ακόμα με το νέο Internet Explorer 7.

Περισσοτερες Οψεις

  • Μάθετε τα ελληνικά Windows Vista Microsoft Aero παράπλευρη γραμμή, Media Center, Photo Gallery, Media Player 11, Defender
Τα "Ελληνικά Windows Vista" είναι ένας όμορφος νέος κόσμος για τα Microsoft Windows, τα οποία μπαίνουν πλέον σε νέα τροχιά. Το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας θα σας βάλει πολύ γρήγορα σ' αυτόν τον κόσμο και θα σας προετοιμάσει για όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά του. Με μια απλή, βήμα προς βήμα προσέγγιση, κάθε μάθημα έρχεται για να προσθέσει σε γνώση και ικανότητα που βασίζεται σε πραγματικά, καθημερινά σενάρια εργασίας, τα οποία θα συναντήσετε, δίνοντάς σας όλα τα απαραίτητα εφόδια. Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες των Windows, αυτό το βιβλίο είναι ό,τι χρειάζεστε για να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα των Vista καταβάλλοντας την μικρότερη προσπάθεια. Οι οδηγίες των μαθημάτων σάς καθοδηγούν προσεκτικά, σας δίνουν απαντήσεις στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα και σας εκπαιδεύουν με κόλπα και τεχνικές που θα απογειώσουν τις επιδόσεις των Windows Vista. Μάθετε: - Πώς να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. - Πώς να χρησιμοποιείτε τη νέα διεπαφή των Vista ως επαγγελματίας. - Πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες των νέων γραφικών Aero. - Πώς να έχετε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε συχνά στην Παράπλευρη Γραμμή για γρήγορη πρόσβαση. - Πώς να διαχειριστείτε την ψηφιακή βιβλιοθήκη φωτογραφιών με το Windows Photo Gallery. - Πώς να χρησιμοποιείτε τα παράθυρα εξερεύνησης για να βρίσκετε γρήγορα τα δεδομένα που θέλετε. - Πώς να βρίσκετε γρήγορα τα αρχεία σας με το νέο εργαλείο αναζήτησης Instant Search. - Πώς να χρησιμοποιείτε το νέο Windows Media Player 11 ώστε να διαχειρίζεστε συλλογές μουσικής και ταινιών. - Πώς να αυτοματοποιείτε καθημερινές εργασίες ώστε ο υπολογιστής σας να εργάζεστε όσο εσείς κοιμάστε. - Πώς να βελτιώνετε την ασφάλεια με το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλειας Windows Defender. - Πώς να τακτοποιείτε τα αρχεία και τους φακέλους σας και να ρυθμίζετε το οικιακό σας δίκτυο. - Πώς να προστατεύετε πολύτιμα δεδομένα με το κέντρο εφεδρείας και αποκατάστασης. - Πώς να σερφάρετε στο Internet με εύκολη περιήγηση σε καρτέλες, να διαχειριστείτε τις τροφοδοσίες RSS και πολλά ακόμα με το νέο Internet Explorer 7.
ISBN 9789605125233
Τιμή 40,00 €
Συγγραφέας PERRY, GREG
Εκδότης Γκιούρδας Μ.
Αριθμός Σελίδων 788
χρονολογία έκδοσης 2007

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.