210-3317603

Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL Advanced

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

19,50 €

Προσφορά: 17,55 € (-10%)

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό εξασφαλίζετε την επιτυχία στις εξετάσεις του διπλώματος ECDL Advanced: Υπολογιστικά Φύλλα με χρήση του Excel 2003.

Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό εκμάθησης του πανίσχυρου προγράμματος, με πλούσια εικονογράφηση, βασισμένο στο πρόγραμμα σπουδών του ECDL Advanced.

Στον οδηγό περιγράφονται θέματα όπως η δημιουργία βιβλίων και φύλλων εργασίας, η χρήση τύπων και συναρτήσεων, η επεξεργασία και η μορφοποίηση κελιών, καθώς και η χρήση συγκεντρωτικών πινάκων και γραφημάτων.

Διαβάζοντας το βιβλίο θα μάθετε επίσης να χρησιμοποιείτε εργαλεία όπως μακροεντολές, λίστες δεδομένων, πρότυπα βιβλίων εργασίας, πίνακες δεδομένων, και πολλά άλλα.

Το βιβλίο και το CD-ROM που το συνοδεύει περιλαμβάνουν:
· Πλήρη κάλυψη της εξεταστέας ύλης του ECDL Advanced
· Αυτοματοποιημένο σύστημα εξετάσεων για το ECDL Advanced
· Αναλυτική περιγραφή των θεμάτων
· Ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης με τις απαντήσεις τους
· Αρχεία εξάσκησης.

Περισσοτερες Οψεις

  • Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL Advanced
Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό εξασφαλίζετε την επιτυχία στις εξετάσεις του διπλώματος ECDL Advanced: Υπολογιστικά Φύλλα με χρήση του Excel 2003. Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό εκμάθησης του πανίσχυρου προγράμματος, με πλούσια εικονογράφηση, βασισμένο στο πρόγραμμα σπουδών του ECDL Advanced. Στον οδηγό περιγράφονται θέματα όπως η δημιουργία βιβλίων και φύλλων εργασίας, η χρήση τύπων και συναρτήσεων, η επεξεργασία και η μορφοποίηση κελιών, καθώς και η χρήση συγκεντρωτικών πινάκων και γραφημάτων. Διαβάζοντας το βιβλίο θα μάθετε επίσης να χρησιμοποιείτε εργαλεία όπως μακροεντολές, λίστες δεδομένων, πρότυπα βιβλίων εργασίας, πίνακες δεδομένων, και πολλά άλλα. Το βιβλίο και το CD-ROM που το συνοδεύει περιλαμβάνουν: · Πλήρη κάλυψη της εξεταστέας ύλης του ECDL Advanced · Αυτοματοποιημένο σύστημα εξετάσεων για το ECDL Advanced · Αναλυτική περιγραφή των θεμάτων · Ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης με τις απαντήσεις τους · Αρχεία εξάσκησης.
ISBN 9789604610488
Τιμή 19,50 €
Συγγραφέας ΓΟΥΛΤΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκδότης Κλειδάριθμος
Αριθμός Σελίδων 407
χρονολογία έκδοσης 2007

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.