210-3317603

Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

99,00 €

Προσφορά: 89,10 € (-10%)

Το βιβλίο αυτό αποτέλεσε από την πρώτη του έκδοση σημείο αναφοράς για τη διδασκαλία των μαθημάτων Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης. Η παρούσα έκδοση διατηρεί αμείωτο το κύρος της, αλλά έχει βελτιωθεί το κείμενο ώστε να γίνει πιο αλληλεπιδραστικό, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό τόσο σε σπουδαστές όσο και σε διδάσκοντες.
Η νέα έκδοση δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε παγκόσμια θέματα, περιέχει ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση έργων και επισημαίνονται όλες οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων διοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα, καλύπτονται αναλυτικά τα παρακάτω θέματα:
Ι. Τα πληροφοριακά συστήματα στην ψηφιακή εποχή
- Τα επιχειρηματικά πληροφοριακά συστήματα στη σταδιοδρομία σας
- Η-επιχειρείν: Πώς χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις τα πληροφοριακά συστήματα
- Επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με πληροφοριακά συστήματα
II. Η υποδομή της τεχνολογίας πληροφοριών
- Υποδομή ΤΠ: Υλικό και λογισμικό
- Τα θεμέλια της επιχειρηματικής ευφυΐας: Διαχείριση βάσεων δεδομένων και πληροφοριών
- Τηλεπικοινωνίες, Διαδίκτυο, και ασύρματη τεχνολογία
- Ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων
III. Βασικές εφαρμογές των συστημάτων για την ψηφιακή εποχή
- Επίτευξη επιχειρησιακής αριστείας και σχέσεων με τους πελάτες: Επιχειρησιακές εφαρμογές
- Η-εμπόριο: Ψηφιακές αγορές, ψηφιακά αγαθά
- Βελτίωση της λήψης αποφάσεων και διαχείριση γνώσεων
IV. Ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων
- Ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και διαχείριση έργων
- Ηθικά και κοινωνικά ζητήματα σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα

Το βιβλίο υποστηρίζεται από μια εξαιρετική τοποθεσία Ιστού στη διεύθυνση http://www.prenhall.com/laudon, η οποία ενισχύει και επεκτείνει την ύλη του βιβλίου.
Οι διαφάνειες διαλέξεων έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά και είναι στη διάθεση των διδασκόντων.

Περισσοτερες Οψεις

  • Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης
Το βιβλίο αυτό αποτέλεσε από την πρώτη του έκδοση σημείο αναφοράς για τη διδασκαλία των μαθημάτων Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης. Η παρούσα έκδοση διατηρεί αμείωτο το κύρος της, αλλά έχει βελτιωθεί το κείμενο ώστε να γίνει πιο αλληλεπιδραστικό, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό τόσο σε σπουδαστές όσο και σε διδάσκοντες. Η νέα έκδοση δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε παγκόσμια θέματα, περιέχει ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση έργων και επισημαίνονται όλες οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων διοίκησης. Πιο συγκεκριμένα, καλύπτονται αναλυτικά τα παρακάτω θέματα: Ι. Τα πληροφοριακά συστήματα στην ψηφιακή εποχή - Τα επιχειρηματικά πληροφοριακά συστήματα στη σταδιοδρομία σας - Η-επιχειρείν: Πώς χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις τα πληροφοριακά συστήματα - Επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με πληροφοριακά συστήματα II. Η υποδομή της τεχνολογίας πληροφοριών - Υποδομή ΤΠ: Υλικό και λογισμικό - Τα θεμέλια της επιχειρηματικής ευφυΐας: Διαχείριση βάσεων δεδομένων και πληροφοριών - Τηλεπικοινωνίες, Διαδίκτυο, και ασύρματη τεχνολογία - Ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων III. Βασικές εφαρμογές των συστημάτων για την ψηφιακή εποχή - Επίτευξη επιχειρησιακής αριστείας και σχέσεων με τους πελάτες: Επιχειρησιακές εφαρμογές - Η-εμπόριο: Ψηφιακές αγορές, ψηφιακά αγαθά - Βελτίωση της λήψης αποφάσεων και διαχείριση γνώσεων IV. Ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων - Ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και διαχείριση έργων - Ηθικά και κοινωνικά ζητήματα σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα Το βιβλίο υποστηρίζεται από μια εξαιρετική τοποθεσία Ιστού στη διεύθυνση http://www.prenhall.com/laudon, η οποία ενισχύει και επεκτείνει την ύλη του βιβλίου. Οι διαφάνειες διαλέξεων έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά και είναι στη διάθεση των διδασκόντων.
ISBN 9789604612512
Τιμή 99,00 €
Συγγραφέας Laudon, Kenneth C.
Εκδότης Κλειδάριθμος
Αριθμός Σελίδων 620
χρονολογία έκδοσης 2009

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.