210-3317603

Σχεδίαση εφαρμογών αυτοματισμού με τη γλώσσα STEP 7 σε STL και SCL Προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7-300/400

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

37,90 €

Προσφορά: 34,11 € (-10%)

Οι προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7 χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση συστημάτων ελέγχου για μηχανές, εργοστάσια και βιομηχανικές διεργασίες. Οι σχετικές διεργασίες ελέγχου ανοικτού και κλειστού βρόχου μπορούν να υλοποιηθούν με χρήση του λογισμικού STEP 7, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση το λογισμικό STEP 5, με τις διάφορες γλώσσες προγραμματισμού του.
Αυτό το βιβλίο περιγράφει στοιχεία και εφαρμογές των κειμενοστρεφών γλωσσών προγραμματισμού STL (λίστα εντολών) και SCL (δομημένη γλώσσα ελέγχου) για χρήση τόσο με τον ελεγκτή SIMATIC S7-300, όσο και με τον SIMATIC S7-400. Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7. Οι πρωτόπειροι χρήστες θα εισαχθούν στο πεδίο του προγραμματιζόμενου λογικού ελέγχου, ενώ οι προχωρημένοι χρήστες θα μάθουν για ειδικές εφαρμογές των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7. Η δισκέτα που περιλαμβάνεται περιέχει πολλά παραδείγματα προγραμματισμού γραμμένα σε STL και SCL, σε ξεχωριστές "βιβλιοθήκες". Τα παραδείγματα μπορούν να εμφανιστούν, να τροποποιηθούν και να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας τον περιλαμβανόμενο δίσκο CD-ROM με την έκδοση επίδειξη της γλώσσας STEP 7.

Περισσοτερες Οψεις

  • Σχεδίαση εφαρμογών αυτοματισμού με τη γλώσσα STEP 7 σε STL και SCL Προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7-300/400
Οι προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7 χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση συστημάτων ελέγχου για μηχανές, εργοστάσια και βιομηχανικές διεργασίες. Οι σχετικές διεργασίες ελέγχου ανοικτού και κλειστού βρόχου μπορούν να υλοποιηθούν με χρήση του λογισμικού STEP 7, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση το λογισμικό STEP 5, με τις διάφορες γλώσσες προγραμματισμού του. Αυτό το βιβλίο περιγράφει στοιχεία και εφαρμογές των κειμενοστρεφών γλωσσών προγραμματισμού STL (λίστα εντολών) και SCL (δομημένη γλώσσα ελέγχου) για χρήση τόσο με τον ελεγκτή SIMATIC S7-300, όσο και με τον SIMATIC S7-400. Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7. Οι πρωτόπειροι χρήστες θα εισαχθούν στο πεδίο του προγραμματιζόμενου λογικού ελέγχου, ενώ οι προχωρημένοι χρήστες θα μάθουν για ειδικές εφαρμογές των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7. Η δισκέτα που περιλαμβάνεται περιέχει πολλά παραδείγματα προγραμματισμού γραμμένα σε STL και SCL, σε ξεχωριστές "βιβλιοθήκες". Τα παραδείγματα μπορούν να εμφανιστούν, να τροποποιηθούν και να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας τον περιλαμβανόμενο δίσκο CD-ROM με την έκδοση επίδειξη της γλώσσας STEP 7.
ISBN 9789608050655
Τιμή 37,90 €
Συγγραφέας BERGER, HANS
Εκδότης Τζιόλα
Αριθμός Σελίδων 672
χρονολογία έκδοσης 2002

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.