210-3317603

Το βιβλίο του Twitter Ένας οδηγός για «αθώους» χρήστες 2η έκ

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

7,50 €

Προσφορά: 6,75 € (-10%)

Ένας οδηγός για «αθώους» χρήστες - 2η έκδοση
Σας ενθουσιάζει η ιδέα να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο; Θέλετε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το Twitter αλλά δεν ξέρετε πώς; Ακούσατε για ένα tweet που προκάλεσε «θόρυβο» ή αναστάτωσε την πολιτική ζωή της χώρας και δεν ξέρετε πώς να το βρείτε;
Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν το νέο χρήστη του Twitter, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, και το βαθμό εξοικείωσής του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Χωρίς περιττές πληροφορίες, με απλά λόγια και πολλές εικόνες, το βιβλίο θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα σας βήματα.

Θα μάθετε:
- Τι είναι το Twitter.
- Πώς θα φτιάξετε το δικό σας Προφίλ.
- Πώς θα ενημερώνεστε για τα νέα που σας ενδιαφέρουν.
- Πώς μπορείτε να αναρτήσετε το δικό σας tweet.
- Πώς να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας tweet.

Περισσοτερες Οψεις

  • Το βιβλίο του Twitter Ένας οδηγός για «αθώους» χρήστες 2η έκ
Ένας οδηγός για «αθώους» χρήστες - 2η έκδοση Σας ενθουσιάζει η ιδέα να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο; Θέλετε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το Twitter αλλά δεν ξέρετε πώς; Ακούσατε για ένα tweet που προκάλεσε «θόρυβο» ή αναστάτωσε την πολιτική ζωή της χώρας και δεν ξέρετε πώς να το βρείτε; Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν το νέο χρήστη του Twitter, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, και το βαθμό εξοικείωσής του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χωρίς περιττές πληροφορίες, με απλά λόγια και πολλές εικόνες, το βιβλίο θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα σας βήματα. Θα μάθετε: - Τι είναι το Twitter. - Πώς θα φτιάξετε το δικό σας Προφίλ. - Πώς θα ενημερώνεστε για τα νέα που σας ενδιαφέρουν. - Πώς μπορείτε να αναρτήσετε το δικό σας tweet. - Πώς να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας tweet.
ISBN 9789604616039
Τιμή 7,50 €
Συγγραφέας Σιδέρη Μελπομένη
Εκδότης ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΕ
Αριθμός Σελίδων 152
χρονολογία έκδοσης 2014

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.